Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. After solving one issue where an artist was replacing all albumartist fields of a certain name, I've ended up with a new and confusing problem. emby seems to have decided that a couple of my albumartist tags simply don't exist. The two offending albumartist tags I've discovered so far are "KarenT" and "colate". When emby scans the library, it either does not read those albumartist tags, thus leaving the album artist field blank, or is deleting them for some reason. For reference, this library has all external metadata sources turned off. This image shows all the tags assigned to on
  2. I just restarted my emby server after about a year of inactivity, and the first thing I found seems like a pretty horrendous oversight. Nearly all of my music is from ripped albums, and is nicely separated into subfolders of style(I'm a Vocaloid fan, and keep that separate from everything else), artist/publisher(for compilations), album title, disc#, songs. However, for a few lowkey release singles (i.e. things release as soundcloud downloads) they don't have an album folder, and so just sit in the artist root folder. In one fit of laziness, it turns out I dumped one song in the root folder
  3. Okeur75

    Report problem

    Hello guys, Quick search in the forum but I couldn't find this feature request. It may be useful to have a "create issue report" button on the dashboard which would create a zip of the log files (both emby and ffmpeg). Many people in this forum seem to post topic without any logs attached and it eventually leads to Luke posting the "How to report a problem" link.. So I was thinking of a "create issue report" button with a timeslot option like "my problem appeared in the last 5 minutes/10 minutes/etc" and it creates a zip file with all the files you (dev guys) need to understand th
  4. Hi eveyone, I just got a Nvidia Shield for Emby. App is working nearly flawlessly, but I do have at least one bug. When I am in the playback menue, and I do select for example the speed for transcoding/playback I am often unable to leave that menue. Same with the resolution. If that happen, I can only go back to the HomeScreen, but when I try to go back into the Emby app, it ist just a black screen (or in that manner, it's grey). Only a rebbot of the console is helping here... The other question I do have - and I guess thats not a bug, I have selected the resolution of the Shield at 4
  5. As the title says. I have a library that has every possible "Display in home screen" option turned off, which is working fine to keep things out of my "Continue Watching" and "Next Up" sections within the Emby app . Unfortunately, when I am on the home screen for the Nvidia Shield itself, if I have the "Next Up" section enabled for the Android TV settings, items from these libraries are showing up. Emby Server: 4.0.1.0 Windows 10 Nvidia Shield: 7.2.2 Emby app: 1.6.79g
  6. Redarmy

    mp3s Not Playing

    So, none of my mp3s seem to play on the PS4 web browser. Like, no theme songs and if I try to manually play a song, a loading wheel will popup for maybe a half second and then nothing happens.
  7. Possible bug, but My helpless non-tech savvy sister wants emby access over emby connect. I hop on the server. The front name of her address she uses is carrie2dail (and sometimes carrie3dail) and neither end up looking that way once the invite is sent. I don't even know if the invite is making it to her. I don't think I am doing anything wrong.
  8. Hi, First of all, I tried using newest Beta and newest Release. I've added a new Music library with 3 FLAC songs to Emby and refreshed the library multiple times. Now, it shows me all songs correctly. Well almost, see yourself: The third song, which I'm playing right now has the Artist tag "SYML; Lily Kershaw". It shows correctly on bottom, so where it shows what I'm playing. But on the Songs Overview it just shows "SYML". So that's the first problem. Now, when I click at the artist at bottom left, it opens the "SYML" artist overview. But never the artist overview of the other artist, it j
  9. macwillard

    Music Library w/ Audio books flickering

    I recently installed the Emby server on my Windows 7 PC and have set up a Music library under which I have placed my audio book folders (all MP3 Audio files within their own folders). I use a Roku 2 to access Emby via the app from the Roku store. I can access and play the audio via the Roku, but when I do press play the background flickers between black, a rainbow color, and transitions between some combination of the two. All media on the screen appears and disappears, including but not limited to: buttons for Play and Stop, all images, and the entire Now Playing section at the bottom.
  10. Seems that if you move Emby (Portable) everything is fine, except this reference to the library information? Everything else is detected in the correct new location, except this, and it only errors when you try to scan the library. Program data path: D:\Emby\programdata Application directory: D:\Emby\system System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'E:\Emby\programdata\root\default\Movies'. Any Idea how I can fix this easily/quickly?
  11. nadelius

    Library Sync Thread has exited Error

    I just upgraded to Kodi 18 RC, installed Emby and get this message at startup: Library Sync Thread has exited! You should restart now. Please report this on the forum. OperationalError<code> kodi log attached.
  12. Library folders in my admin panel don't have images anymore since a while. So i've tried to add them manually, however when i click on "Edit Images", the loading icon appear (And never fade-out) but the popup for editing the images is never shown. The only library with an image is the "Auto generated library" called Collection créated by the plugin Auto Box Set. When i clic on "Edit Images" for this item the popup appear as expected. The only error i've managed to found is displayed in the browser console when i click an the menu item "Edit Images". Uncaught (in promise) Error: null it
  13. Tobias De Bruijn

    Emby not loading in Chrome

    Hi, Emby is not loading anything for me but the black background. Does work in MS Edge Chrome Console output: [Deprecation] document.registerElement is deprecated and will be removed in M73, around March 2019. Please use window.customElements.define instead. See https://www.chromestatus.com/features/4642138092470272 for more details. (anonymous) @ paper-icon-button-light.js?v=3.3.1.0:1 bower_components/emby-webcomponents/fullscreen/fullscreen-doubleclick.js?v=3.3.1.0:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT alameda.js?v=3.3.1.0:1 Uncaught (in promise) Error: Load failed: bo
  14. I am using Emby Theater 2.8.1 on a Windows 10 machine and noticed some of the settings pages overlap one another, making configuration difficult to figure out if not impossible. I tried with a different Windows 10 system and got the same results. Not a bug: The Settings > Display looks fine Audio page MadVR Video Player Video When I get to one of these broken pages, I have to quit the app to get back to a useable state. The broken page will continue to draw on top of the home screen.
  15. schn0052

    iOS Device Access Bug/Not working

    Hello, I have noticed a bug in the iOS Emby App and the AppleTV Emby App. I use the device access feature to ensure that only certain users can be viewed on the Emby App. For Example: User 1 - Device access to AppleTV1 / iPAD1 Allowed User 2 - Device access to Roku1 Allowed Behavior: AppleTV1 - Can see all users including User2 who does not have access to AppleTV1, Note: When attempting to login to User2 I do get "Access Denied" iPad1- Can see all users including User2 who does not have access to iPad1, Note: When attempting to login to User2 I do get "Access Denied" Rok
  16. I recently noticed that movies with original titles which contains non-English characters isn't found when the search phrase contains the non-English character. I can reproduce this 100% of the time for any movie. steps: 1 - change the original title of any movie to something that contains a non-English character. (i.e I'll change the original title of "Inside Men" to "Inside Män" 2 - replace the original title to something completely different. (i.e I'll change the title of "Inside Men" to "nothing" 3 - save metadata and enter the search page. 4 - type in everything up unt
  17. FlashBeetle

    Emby Connect Issues

    So I don't know if this is the right place to put this but here goes. I am the admin for my family's server and am not able to connect one local user to their emby connect account. I have even gone as far as to remove the local account and readd using by attempting to invite the user by both emby connect username and the email address they used to sign up for emby connect. No matter which way I try to add the user the server always pops up with the following message There was an error adding the Emby Connect account. Have you created an Emby account? Sign up at https://emby.
  18. flatline69

    Musicbrainz Query Typo

    I noticed this morning forcing a metadata refresh, this: 2018-10-21 10:04:23.455 Info HttpClient: GET http://musicbrainz01.eastus2.cloudapp.azure.com:8080/ws/2/artist/?query="rtists"&dismax=true When I manually entered the query into my browser, I got empty XML. <metadata xmlns="http://musicbrainz.org/ns/mmd-2.0#" xmlns:ext="http://musicbrainz.org/ns/ext#-2.0" created="2018-10-20T20:25:28.908Z"> <artist-list count="0" offset="0"/> </metadata> When changing the query to "artists" I got data returned: <metadata xmlns="http://musicbrainz.org/ns/mmd-2.0#" xmlns:
  19. el_pedriyo

    Bugged media player in google chrome

    Hello, I think I am having some time of bug or problem for playing some of my films in my chrome browser, seems that they are working fine in internet explorer. Ataching some photos of the bug. So first it seems like the player graphic design is not loading 100%, it is loading another extrange theme, even 2 different ones and the film is not being played neither. Can you please help me? Kind regards
  20. When I stream a video from Emby, the UI pops up as if the video is about to start, than it disappears. After looking into my server activity, it shows the movie started and then finished, all within the same minute. This happens both with my android phone and computer both casting to the chromecast. And my Emby Server app on my android box isn't playing anything either... Everything is up to date. I don't know what else it could be.
  21. Hey, here I am once again, trying to use Emby offline. This time around, it's random order of episodes. So to reproduce: - Go to "My Downloads" - Scroll down to the bottom after "Latest Downloaded Videos" to find the library (also a bit annoying, would be much easier if it was on top) - Choose a TV show - Choose a season Now you get an episode list in kind of random order. I checked the show "Altered Carbon", and the episodes were shown in the following order: 9, 2, 10, 5, 1, 4, 7, 3, 8, 6 I also checked the show "Dirty Money" and this was the order: 6, 3, 1, 5, 4, 2
  22. I have Emby running on a Windows server 2016 in a data center. I am always connecting to the external port with ssl enabled. After streaming for some time on any given day the external port within Emby closes and I cant access the server remotely. I have to RDP into the server and restart Emby to get the port to open again. When I RDP in I can see Emby on the LAN port. Windows firewall has the external port open and the network firewall has the port open. I know its somewhere in Emby that has the problem. I used to use the auto restart plugin to restart Emby server every 24 hours but
  23. Guest

    last.fm addon gone?

    I just did a reset of my whole system and reinstalled emby 3.0.5786 and recognized that the last.fm scrobbler plugin was completely gone from the catalog. I know that they pretty much messed up their API, but are there chances that scrobbling music from emby will come back anytime?
  24. Have tried to search for an existing thread on the subject but could not find. I am experiencing issues with a few titles in my library where the metadata is impossible to update. I cant seem to find any particular similarities between the titles (filetype etc.) It just seems to be random. It can download data from a dataprovider such as TMDB but if I try to change something (add/remove Genre, tags etc.) when I press "Save" it just gets stuck with the turning saving icon forever (tried leaving it for an hour but nothing. We are talking maybe maximum 2-5% of my titles. Anyone that can
  25. Bug: Image Fetcher settings are not saved if other edits have been made and not saved first. Workaround is to manage the Image Fetchers BEFORE making any other changes Severity: Important/High OS/Apps Effected: Server (via Web) OS/Apps Effected relates to hardware that I have access too. If it doesn't state other OSes, it's not that it doesn't exist, rather it's that I don't have the hardware to check for it.
×
×
  • Create New...