Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'android'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Hi all, Let me start off by saying I am glad to be done with Plex and Emby feels MUCH more consistent if not a little quirky so I bought a lifetime preimer pass, love it. So I'm stoked to be using emby. I started using emby in a VM but noticed my disk ops were bottle-necking emby so I installed Emby on a dedicated machine with the following specs: Intel Core i7-4770K 16GB DDR3 Ram Drives: OS Drive 128GB SSD, DVR Drive 1TB 7200RPM HDD, Media Drive 3TB 7200RPM NAS HDD Operating System: Window 10 Pro Build 1909 Patched all the way up HD Home Run PRIME TV Tuner while up front everything will be on 1 3TB disk I will be going out later today to buy 2 more 3TB Disks so that each library can live on their own disk. My Questions concerns are these: Why is there a considerable lag when loading titles? It takes about 12 seconds for a movie to start playing after I choose play.Full disclosure I'm still copying over media to this server but I don't think that should be an issue. There are gaps in guide. I can see all the channels my HD Home Run is reporting but some channels have no guide info but will stream. I have read on the sub that putting in a 10-series GPU helps? Can anyone explain this or let me know where I can go to read more about this / enable? The android app doesnt seem to be working great. It always gives me the option to sign into connect even though I'm pretty sure I've already done that, It's laggy and I'm not sure if that's my server or the app, other issues I'm not able to articulate quite yet. does the community have any thoughts on my setup and how I can solve the 4 issues above? Thanks!
  2. Hey Guys, I have recently installed the Emby app to my Amazon TV. Really love this after being an Emby WMC for many years and finally finding an alternative to PC based Emby. One thing I am having a problem with is episode in my tv seasons. They are not showing the episodes correctly. They are showing a combination of letters and numbers. Yet in the season folder they are showing as episodes correctly. Any ideas how I can resolve this please? Added server log and some screen captures. embyserver-63713260800.txt
  3. Hi! I run Emby Premiere v. 4.3.0.30 on a Synology DS918+. A beloved video freezes under certain circumstances. At 6 min 11 sec mark it freezes never to be recovered again. The only way is to start from scratch but it still freezes at the same time mark. I can skip forward for up to two minutes without a problem. Any more and the video freezes beyond saving (except starting over from scratch). This happens no matter if I have Hardware Acceleration on or off but it does so only in Windows 10 1909 with Emby Theater v. 1.1.276.0 and Google Chrome v. 78.0.3904.108. When using the Android app (Emby for Android Mobile 3.0.87) it works near flawless and I can skip forward in the video without a hiccup. Any idea what might be the reason for this? Would you be helped with some logs (if so, please specify which one/ones) or anything else? Any help on this issue is much welcome. Thanks! //Sebastian PS. Some technical details regarding the video file: The video file is: Title720p H264 CodecH264 AVCYes ProfileHigh Level41 Resolution1280x720 Aspect ratio16:9 AnamorphicNo InterlacedNo Framerate23.976 Bitrate23,478 kbps Color primariesbt709 Color spacebt709 Color transferbt709 Bit depth8 bit Pixel formatyuv420p Ref frames1 NAL4 Audio TitleEnglish DTS 5.1 (Default) LanguageEnglish CodecDTS ProfileDTS-HD MA Layout5.1 Channels6 ch Sample rate48,000 Hz Bit depth16 bit DefaultYes DS.
  4. QNAP 4.3.0.30_x86_64 Android 9 Emby 3.0.87 Using Android app with Wifi, playing a song, everything fine, also caching. When changing network to LTE, app stops caching, playing stops at the end of puffered data - next song not possible. The other way round - LTE to Wifi - works fine. This is a big playback problem, because when start listing inside and moving outwords, the connection type changes and playback stops. The only solution right now is NOT using Wifi at all. Attached log-file. Mobile listing should start at line 700. I don't see, why emby stops after network connection changes.
  5. twistedvincent

    Emby for Kodi 18.4

    I had to reinstall the latest Kodi and for some reason I'm unable to get a folder view for any of my files. It was a one click setting a couple weeks ago and no I don't see an option at all and without a folder view using Emby with Kodi is impossible I hope somebody can help.
  6. twistedvincent

    Shield TV Navigation Issue

    Using the latest betas for Windows and android. I have a TON of HUGE 4K HDR sports files that I skip forward thru to view highlights and such but every time I do there's a pause, sometimes up to 3 seconds before playback resumes. I hate keeping Plex around but the issue doesn't exist with it. I hope there's an answer.
  7. Hello, First of thank you for this great application. On the other hand I have a problem : every time my Synology server starts and Emby starts, I receive 10 emails from my own email address. It must surely come from the mails plugin but I have not found the corresponding option. These are emails containing news of emby with new versions android, iOS, smarttv, freebsd etc ... Do you have a solution to disable this spam? Thank you in advance. Ptitsnake
  8. nelletto

    Cannot play some FLAC audio

    Hi, im on the latest stable version (freeBSD) I have a problem with the Android App, i can't play some of my FLAC music... On my device i can start a song but the bottom bar (the bar showing currently playing media) but i have to restart the app to play another media... on other devices the song don' start at all This is the log on the server Version: 4.2.1.0 Command line: /usr/local/lib/emby-server/system/EmbyServer.exe -os freebsd -ffdetect /usr/local/lib/emby-server/bin/ffdetect -ffmpeg /usr/local/lib/emby-server/bin/ffmpeg -ffprobe /usr/local/lib/emby-server/bin/ffprobe -programdata /var/db/emby-server -updatepackage emby-server-freebsd11_{version}_amd64.txz Operating system: Unix 11.2.0.0 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True User Interactive: False Mono: 5.10.1.57 (5.10.1.57 Thu Jan 10 10:14:25 UTC 2019) Runtime: file:///usr/local/lib/mono/4.5/mscorlib.dll Processor count: 4 Program data path: /var/db/emby-server Application directory: /usr/local/lib/emby-server/system System.Exception: System.Exception: Error running ffprobe for file:"/media/Musica/Gigi D'Agostino/Gigi D'agostino Collection Vol.1/21 - Limpida ( Extended Mix ).flac" - Shared object "libvpx.so.6" not found, required by "libavcodec.so.58" at Emby.Server.MediaEncoding.Encoder.MediaEncoder+<GetMediaInfoInternal>d__60.MoveNext () [0x00160] in <a698e297b28446ddabf2cb352d49ac0b>:0 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0003e] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x00028] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x00008] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable`1+ConfiguredTaskAwaiter[TResult].GetResult () [0x00000] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at MediaBrowser.Providers.MediaInfo.FFProbeAudioInfo+<Probe>d__8`1[T].MoveNext () [0x0025c] in <b7be8b5d30e24ef588de688a10f75ee8>:0 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw () [0x0000c] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess (System.Threading.Tasks.Task task) [0x0003e] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification (System.Threading.Tasks.Task task) [0x00028] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd (System.Threading.Tasks.Task task) [0x00008] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredTaskAwaitable`1+ConfiguredTaskAwaiter[TResult].GetResult () [0x00000] in <0e06830de9a44394a7e366951eabca52>:0 at MediaBrowser.Providers.Manager.MetadataService`2+<RunCustomProvider>d__38[TItemType,TIdType].MoveNext () [0x000d9] in <b7be8b5d30e24ef588de688a10f75ee8>:0 Source: mscorlib TargetSite: Void Throw() Sorry for my english
  9. Hallo, ist es möglich bei der Android App eine Funktion hinzuzufügen, mit welcher man die Lautstärke und die Helligkeit während dem Filmschauen über das Display steuern kann? So eine Funktion hat die VLC Player App integriert. Wenn man dort auf der linken- bzw. rechten Displayhälfte nach oben und unten wischt erhöht/senkt man die Lautstärke und Helligkeit. Dies wäre eine wirklich praktische Funktion, wenn man das Tablet in einer Wandhalterung hat.
  10. Hi there, I dont know if this is the right sub-forum to post it.. but i couldnt find a 'Mobile App' category. If its wrong, im sorry, please dont close it, but move it.. So, the problem i have at the moment When the iOS App or Android App is used some content just doest play. When i check the logging it looks like it getting played, but the app just shows the loading icon for ever. I tryed to find it in the logging, but it looks like its playing. I am kinda out of options why this happens, it weird part is that it doesnt happens with every video file. Just some. Besides the content also taking a while to load, like 30-60 seconds at some point. What i find very weird. The locations of my video content is added through a network path, \\server\movies\ Attached on this post are the logs. I have Transcoding turned on Yes and all the my users are allowed to transcode. Here is how my setup looks like. Server: OS: Windows Server 2016 RAM: 16GB DDR4-2400Mhz CPU: 2x Intel® Xeon® CPU E5-2620 v3 @ 2.40GHz GPU: Nvidia Quadro P2000 VM on a VMWare ESxi 6.7 Update host, this VM has 24 vCPU's. Storage: QNAP TS-419U CPU: Marvell 1.2GHz RAM: 512MB DDRII Disks: 12 TB HDDs (4 Disks,Raid-5) Network: 2Gbps (Trunking/LACP 2x 1gbps) Network: Switch: Netgear GS108Ev3 Cables: I only use CAT-5e. The only think i could think of is my out-dated NAS. Its the slowest device of my setup, but it should be fast enough. When i was running Plex there other issues ofcource, but not the issues i mentioned. I hope someone has some advice or recommendations i could try. Kind regards, Graxo
  11. Awkwardphoton

    Update Emby Android UI

    I feel like certain parts of the Android app for emby could do with some visual upgrading I know that it is a topic that has been suggested before, but I have attached a couple of concept images of what I believe is a decent update to the current UI to the music playing screen, I suppose similar could be done to the tv and movie casting screen as well. The Images showcase the current interface and my suggested cleaner interface, what does everyone think?
  12. I have read as many of the related topics I could find but the answers did not help. A short time ago, all of my X265 encoded videos stopped casting to Chromecast. After selecting the Chromecast, and pressing play, it appears to start, then goes back to "Ready to Cast". I have tried Android app, iOS app, and browser app. I tried reducing the quality in the app settings (Playback>>Chromecast Streaming Quality) to no avail. I have tried several movies and the only ones that cannot play are X265. These videos were playing fine until recently (was there an upgrade to the server?). Have others experienced this? Emby Server: Version 4.0.3.0 Chromecast, 1st Generation Chromecast firmware: 1.32.144770 Emby for Chromecast 2.1.0 Emby for Android Mobile 3.0.42 I do not mind upgrading my Chromecast, but was hoping we could troubleshoot and understand the issue, as it just started happening recently. I have attached the video specs of one of the movies I have been trying to play (tried 10+ this morning to troubleshoot). I have also attached the transcoding log of one of the failures. I did edit the file for "THE NAME WAS CHANGED TO PROTECT THE INNOCENT". Any help? ffmpeg-transcode-8009045a-52ca-43d3-bb7f-ffc476c922e3_1.txt
  13. Hey all, I know this has been talked about a couple times, but over and over I stumble on this change… Most recently I realized I won't be able to control my synced music playback through Android Auto. Unless/until Emby gains Auto integration / certification at least. I understand the reasons behind the change to use the Download Manager, there's no point in reinventing the wheel. But maybe there's a third option? I'm sure Emby gets notified of successful downloads, couldn't it then move the downloaded files to a location accessible to other apps? Basically treat the app-only data directory as temporary storage for in-progress downloads? That, or use the DownloadManager's API to download to a public location, enabling MediaScanner, too? Thanks for listening
  14. I have a bunch of videos downloaded onto my phone and these have been working fine. Today however when I click on one I get the circle going around for some time and then it simply returns to the selection menu. I seem unable to play the media at all. I also cannot hold down on them to delete or change in any way, just nothing happens. I wondered if the video was somewhere accessible and searched for them using VLC . It found nothing on the phone. (any hint as to where they could be stored?) Checking my phones update log the App has not recently updated and I have not updated the back end for a couple of months so I don't think this is another change. I'm away from home right now so am seeking a route to access the video if at all possible. When I'm back at home I will try and reset the videos and re sync. Any hints or suggestions would be appreciated Trev PS is there anyway to set the App so that it does not search for the server before offering my downloads? It can't connect as I don't make the server available outside of my home right now and I have to wait for a couple of mins of circle before accessing the downloaded content. Would be good if there was a default to offline option or something I haven't yet found.
  15. Hi, I am a mobile app developper enthusiast, I really enjoyed emby API and created my sort of spotify with my own music. But my gorgeous Samsung Note9 has been stolen recently, and I moved to a much cheaper Xiaomi Mi2 with Google's native AndroidOne. Since then, impossible to connect to my emby server from a mobile connection. Everything works fine on WiFi. While on mobile network, neither API, nor emby app, nor browser.. An apache run server doesn't reply either. So that's not an Emby problem. Maybe the incompatibility of a IPv6 phone to connect to my IPv4 server. If anyone would have a suggestion, would be much appreciated
  16. I have been using emby for about a month and so far so good. I seem to have only one weird problem. There is no audio from my android phone when playing back recorded tv shows. I have tried the android emby app and have tried the android web browser. If I download the show to the phone, no problems, plays fine. Movies and music stream fine to the phone without problem. This only happens when I try to stream recorded tv shows. When I pull up stats for nerds, the transcoding says the audio codec is AAC (direct) and Original media is AAC LC. Live TV plays without a problem as well. Again, the ONLY issue is with the Recorded TV audio, no sound at all. Any ideas of where to look for the issue? Could it be a missing codec on the phone? I have MX Player with the codecs installed on the phone as well. Thanks.
  17. rechigo

    Found some bugs to squash

    Hey devs, I found a couple of bugs, hopefully you'll fix them ASAP: 1. Open the app, and start playing a video that is at least an hour long, then start playing the video at some timestamp that is over an hour, then look at the notification that in the notification drawer, you will see that only the minutes and seconds are displayed on the timestamp, not the hours. Here is a screenshot of it: (I'm at position 2:00:27) 2. on the mobile app, you are given an alternative way to set the volume and brightness by dragging up or down on either the left or right side of the display, if you change the brightness (left half of the screen) through that method, a box pops up showing you the brightness, however, doing so with the audio (right half of the screen) gives no box indicating the volume level.
  18. I searched but I couldn't seem to find an existing topic on this. I feel like this has got to be my stupidity because I can't see how no one has mentioned this before. So my apologies if this is a duplicate topic and can you please point me to the old one? In case this is the first time this has been reported, I use offline sync to my mobile on Emby a lot now that I fully switched over from Plex. If I watch something offline and then close it, then come back later to it, it does not resume and I cannot find my left off point anywhere. However, as soon as I connect to my Emby server, my left off point is there and I can resume it on my phone, Android TV client, or HTPCs. Interestingly, if I watch something offline and exit, then go online for like a minute and then go offline again, I can then resume from my left off point on my offline mobile client. So clearly the Android mobile client is storing my left off point offline somewhere. So why can't it resume or at least, why can't I get the time code of my left off point if I stay offline? Its quite irritating. Thanks!
  19. Please see screengrab here: https://imgur.com/l11MebZ Its no problem when I am local streaming or streaming over a VPN to my LAN, the gear icon is there and i can make aspect ratio adjustments fine. However for all sync'd/downloaded media there is no gear icon. This is on a Galaxy Note 9 (Oreo 8.1), my nephew's Xiaomi Mi Max 3 and my Girlfriends Galaxy S9+ (also Oreo 8.1). Thanks!
  20. tinskip

    Chromecast Volume

    I noticed that the Emby Android app is not using the Chromecast volume gain, but is instead doing its own, resulting in the total gain = gain(Chromecast) * gain(Emby). For example, If I go to the Home app, and lower the volume to 0, emby won't play at all. So the Chromecast volume has to be 100% to behave correctly. This becomes kind of tedious if you use chromecast on more than one app: you have to set the gain in that other app to 100% before disconnecting and connecting with Emby.
  21. Hello, could somebody help me with this error in log file on Emby Server v4.1.1.0 (android tv box): 2019-05-26 22:37:03.585 Error ChannelManager: Error creating channel *** Error Report *** Version: 4.1.1.0 Command line: /data/app/com.emby.embyserver-1/base.apk Operating system: Unix 3.14.29.0 64-Bit OS: False 64-Bit Process: False User Interactive: False Runtime: file:///mscorlib.dll Processor count: 8 Program data path: /storage/emulated/0/Android/data/com.emby.embyserver/files Application directory: /data/user/0/com.emby.embyserver Mono: 5.14.0 (explicit/62031dcabf4) Android Version: 7.1.2-REL - SDK: 25 'NMr1' Patch Level: 20181014 (2018-10-14) Fingerprint: Xiaomi/sagit/sagit:7.1.1/NMF26X/V8.2.17.0.NCACNEC:user/release-keys Model: atvXperience_v2FF - atvXperience/atvXperience Hardware: atvX_S905X/atvX/amlogic/S905X SupportedAbis: armeabi-v7a, armeabi SQLitePCL.pretty.SQLiteException: Constraint: FOREIGN KEY constraint failed SQLitePCL.pretty.SQLiteException: Exception of type 'SQLitePCL.pretty.SQLiteException' was thrown. at SQLitePCL.pretty.SQLiteException.CheckOk (SQLitePCL.sqlite3 db, System.Int32 rc) [0x00017] in <a7b50c3af6fb4394800c2a95b825777a>:0 at SQLitePCL.pretty.SQLiteException.CheckOk (SQLitePCL.sqlite3_stmt stmt, System.Int32 rc) [0x00006] in <a7b50c3af6fb4394800c2a95b825777a>:0 at SQLitePCL.pretty.StatementImpl.MoveNext () [0x0004a] in <a7b50c3af6fb4394800c2a95b825777a>:0 at Emby.Server.Implementations.Data.SqliteItemRepository.UpdateAncestors (System.Int64 itemId, System.Collections.Generic.List`1[T] ancestorIds, SQLitePCL.pretty.IDatabaseConnection db, SQLitePCL.pretty.IStatement deleteAncestorsStatement) [0x000db] in <fde33dc083004d96a63cf2129ad12dfb>:0 at Emby.Server.Implementations.Data.SqliteItemRepository.SaveItemsInTranscation (SQLitePCL.pretty.IDatabaseConnection db, System.Collections.Generic.List`1[T] tuples) [0x000c9] in <fde33dc083004d96a63cf2129ad12dfb>:0 at Emby.Server.Implementations.Data.SqliteItemRepository+<>c__DisplayClass45_0.<SaveItems>b__0 (SQLitePCL.pretty.IDatabaseConnection db) [0x00000] in <fde33dc083004d96a63cf2129ad12dfb>:0 at SQLitePCL.pretty.DatabaseConnection+<>c__DisplayClass20_0.<RunInTransaction>b__0 (SQLitePCL.pretty.IDatabaseConnection db) [0x00000] in <a7b50c3af6fb4394800c2a95b825777a>:0 at SQLitePCL.pretty.DatabaseConnection.RunInTransaction[T] (SQLitePCL.pretty.IDatabaseConnection This, System.Func`2[T,TResult] f, SQLitePCL.pretty.TransactionMode mode) [0x00063] in <a7b50c3af6fb4394800c2a95b825777a>:0 at SQLitePCL.pretty.DatabaseConnection.RunInTransaction (SQLitePCL.pretty.IDatabaseConnection This, System.Action`1[T] action, SQLitePCL.pretty.TransactionMode mode) [0x0001b] in <a7b50c3af6fb4394800c2a95b825777a>:0 at Emby.Sqlite.ManagedConnection.RunInTransaction (System.Action`1[T] action, SQLitePCL.pretty.TransactionMode mode) [0x00000] in <918b38c4a304417e9492a8444a8b00f2>:0 at Emby.Server.Implementations.Data.SqliteItemRepository.SaveItems (System.Collections.Generic.List`1[T] items, System.Threading.CancellationToken cancellationToken) [0x000fb] in <fde33dc083004d96a63cf2129ad12dfb>:0 at Emby.Server.Implementations.Library.LibraryManager.CreateItems (System.Collections.Generic.List`1[T] items, MediaBrowser.Controller.Entities.BaseItem parent, System.Threading.CancellationToken cancellationToken) [0x00006] in <fde33dc083004d96a63cf2129ad12dfb>:0 at Emby.Server.Implementations.Library.LibraryManager.CreateItem (MediaBrowser.Controller.Entities.BaseItem item, MediaBrowser.Controller.Entities.BaseItem parent) [0x00013] in <fde33dc083004d96a63cf2129ad12dfb>:0 at Emby.Server.Implementations.Channels.ChannelManager+<GetChannel>d__41.MoveNext () [0x0010a] in <fde33dc083004d96a63cf2129ad12dfb>:0 --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at Emby.Server.Implementations.Channels.ChannelManager+<GetChannelEntity>d__44.MoveNext () [0x000a6] in <fde33dc083004d96a63cf2129ad12dfb>:0 Source: mscorlib TargetSite: Void Throw() Thank you
  22. I run about a half dozen Chromecast devices on my (switched) network. One Ultra, three Audio, one built-in (Sony Bravia), and three Home. Each and every one of these devices shows up twice in the Cast device picker. And more often than not, picking a device does not work, sometimes even trying both "instances" of the same device. Only quitting the Emby app, and restarting it will fix the connection issue, but not the duplicate device one. This could be due to my running Android Pie (Pixel 2xl), but anyhow is something that ought to be addressed. Anyone else experiencing this problem? BTW, it does not occur with any other cast-enabled devices. Thanks!
  23. Hi, since the upgrade to Android 9, vertical scrolling does not work anymore. Scrolling horizontally, e.g. through My Media (Meine Medien), selecting items etc. is still working, but without being able to scroll down the app is pretty unusable. While using Lineage 15 everything worked fine. System: Latest LineageOS 16 (OnePlus 3) App Source: Amazon Appstore Is there any solution for this? Greets Alex
  24. So I switched from Plex a while back as I prefer the way Emby handles my media and the plugins. But no matter what setting I pick I can not get stable playback of anything remotely. My internet connection is 400mbps/40mbps so that shouldn't be the problem. When playing from within the network with the windows server I have no issues and can play back anything in full quality. But when streaming it will only play for anywhere from a couple seconds to maybe a minute before it pauses, then continues. The pauses may be a second or 2 or may be 10 or so seconds. Regardless of how low I turn the settings it will not play without pausing. For music it is the same. It doesn't mater if I set it to 2mbps, 320kbps or auto. It is the same result. I want to continue paying to support the project but it has basically been unusable for me since I got it. I should note that chrome playback on my phone is maybe a little bit better than the app, but it still does the same thing. My phone is an LG V20.
  25. justmejustme

    No main sound when syncing

    When I sync a show that's encoded in Dolby Digital+, I can't hear the audio when I play it back in offline mode on my Chromebook running the Android Emby app. I hear small parts, like it's playing just the L/R channels or maybe the rear channels, but no dialogue. I sync at 8 or 12 Mbps quality. I'm on a Pixelbook with the Android Emby app. Is there a way to play the file internally or transcode it to Stereo during Sync?
×
×
  • Create New...