Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'VOLUME'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Is it possible to gain the volume of the theme videos and theme songs to background level? I know I can gain the mp3 with mp3gain but it would be nice if this can be done automaicly. Now some have songs that have low volume and others are much too loud. Also when theme songs or videos are playing and I delete items from the library from within MBClassic the music stops and the recycle sound takes over. Is it possible that this does not happen?
  2. hhb97b

    Lag on volume OSD

    OLD POST from the other board. This is to document what we know about the issue. Hi I’m having a small performance issue and I believe its mb3 classic, which is the cause but I’m not sure. The performance issue is with the slow remote command/ ui animations. The following scenario can replicate the error Go into mb3 classic Choose a video to play After some time 5-15 minutes try to change the volume. It is possible but it jumps in the numbers normally it is smooth and you can see it counting up/down. Normally I won’t suspect mb3, but if I continue the scenario with the following steps Pause the movie Go back to mb3 and keep moving back out of mb3 to 7mc. Try the volume now and it is smooth Go to “ now playing” and enter/select resume the movie. Try to change the volume and the animation is smooth. Wait 5-15 minutes and it is still smooth and it keeps being smooth With this last part I believe I have proven that it is not the codec that is the problem or 7mc. Is anybody having this issue or is it just me? I have reinstalled win7, mb3 server and classic and I’m still having the issue. I’m running Mb3 server: 3.0.4999.38224 Mb3 classic: 3.0.73.0 89-27.1 Plugins: chocolate, trailers I’m also running Media control 6.0.12.1, ffdshow video+audio, lav splitter. I would like to try older releases, because I don’t believe that the issue was present in the previous releases, but I’m not sure when it changed. Can anyone tell me how to install a older version of mb3 server and mb3 classic?? Thanks in advance
×
×
  • Create New...