Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Live tv'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. bsockel

    HTPC Setup question

    Hey Guys, Have a configuration question that has been bugging me for a while now. Currently i am running WMC as my main setup, but more recently have been looking into Kodi as my main user interface. WMC records all shows into a single folder(E:\Recorded TV), Auto organize and MCE Buddy move the recordings around to Show folders (E:\Recorded TV\<Show Name>. Not all shows always get organized. Media browser does not see the shows that live in the root of the recorded TV folder. It would nice to be able see the shows before they get organized through Media Browser. Is this normal or do i need to adjust something? I would like to eventually get away from WMC completely and use Media Browser/Kodi/Live TV plugin if at all possible, but need to make sure everything works as expected.
  2. kamakamadaun

    Other potential live TV back-ends

    tvheadend: https://tvheadend.org/boards/5/topics/10512
  3. I just set up a new host (Win7 x64 Enterprise) for my MediaBrowser Server and WMC (for DVR) and recently purchased the SiliconDust HD HomeRun Prime using with ServerWMC Live TV Plug-in. I am able to stream SD cable channels with no problem, but all the HD channels never load *spinning ring only until I hit the back button", I am suspecting that the HD channels are attempting to stream in at to high of a bit rate. Will there be a way to predefine a bit rate to choke down HD content over WAN to my client cell phone? Thank you, Scott Kemp
  4. JDAbraham

    Live TV Channels not listing

    Up until last week I have had a very good experience with Media Browser. However, after the most recent update I can no longer load live TV channels from the Android client. If I choose Live TV it spins and spins. I am using Server WMC which also updated last week. No errors or problems are apparent when looking at either Server WMC or Media Browser server settings. Everything shows as OK. Advice is appreciated.
  5. toch

    No picture in Live tv

    I dont get any picture in my Live TV. Please have a look at my enclosed file https://www.dropbox.com/s/58qqkwz1j6kfn5y/tor.zip?dl=0
  6. Hi all, First of all thanks for a fantastic piece of software and also to those of you who have helped develop such excellent plugins. I am having two problems, one of which I suspect is not due my MB3 client or server. Having said that, this is such a helpful forum I was hoping someone with a bit more technical knowledge might be able to steer me in the right direction. My setup is a Windows 8.1 machine plugged into my TV with WMC, ServerWMC, the MB3 server and Media Browser Classic installed on it. I also sometimes access my MB3 content via a web browser or the android app. I have two issues. 1. I am able to access my MB3 server from windows laptops (via web browser) and android devices (via app) on my local wireless network but not remotely. I think this is because I have not managed to open port 8096 correctly. I have run a test on canyouseeme.org and the port appears to be closed. Initially I thought the problem was because I had a netgear r7000 router running behind a billion 7800N router/modem but I have since put the Billion in bridge mode and attempted to open the port in the netgear settings but it doesn't seem to have worked. I have tried to diagnose and solve this with internet searches but I am at a loose end. 2. I am able to watch live TV in WMC but every 4 hours I get a "Refresh Guide failed" message on my dashboard stating "connected host failed to respond 10.0.0.2:9080". I suspect that there is a problem with myLive TV settings as my ServerWMC is not located on the device at 10.0.0.2. However, I have looked in the LIVE TV settings on my WM3 dashboard and can't seem to find a way to change it. I am not very proficient with computers, I just try to educate myself online and muddle my way through. Reinstalling my MB3 server did not help. Any advice would be greatly appreciated. Thanks, Lof
  7. The latest improvements are fantastic. However, when I try to watch Live tv from the Web Client or my Roku client nothing shows. I'm using wmcserver latest version. The wmc server plugin shows status good and all tuners are available. Also I'm able to bring up the Program grid but when I select a live tv show nothing shows. Could someone take a look at my logs from MB3 and serverWMC to see If mistakenly setup something up. Had it working perfectly until this latest release. NOTE: I have replace my "PC" name with a generic one. Thanks server-63550784809.txt ServerWMC.log
  8. blade005

    Active Recordings Selection

    MBS Version: 3.0.5395.0 Android Version: 2.0.87 In the WebUI section of LIVE TV there is an option that shows Active Recordings and it allows you to select this item and begin playing it from the beginning of the recording. Is this planned for the Android client? I don't currently see it as an option.
  9. I'm on Server Version 3.0.5395.0, I have multiple users configured to browse live tv, but not manage recordings. If those users are signed in they can click recordings and scheduled and nothing comes up as expected but if they click series then can see all scheduled recorded series and remove them.
  10. Hello I'm using a Ceton InfiniTV 4 PCIe and a Time Warner Cable Card. Under ServerWMC I have instructed it to hide DRM and encrypted channels as I know some of my higher channels have this. I can stream one channel just fine but most of my channels give me trouble where I see the initial picture, it freezes the picture then the audio has a horrible skipping effect. I have included the ServerWMC log and the MB Server Trancode log. I was trying to stream a SD channel not HD. Any help would be greatly appreciated as I want to attempt to get this working so I can roll out to android and roku hopefully as well but if its not working in the web client I would imagine the same issues would appear elsewhere.
  11. I have just installed a tuner card into the home theatre pc and I'm having two issues, 1.I have also installed "up coming TV" plugin. When I go into crystal plugin and click on up coming TV there is nothing showing? 2. When I go to "Live TV" in the server I get the message below ? Status: Unavailable (No connection could be made because the target machine actively refused it [::1]:9080) What am I doing wrong ???? would appreciate any advise possible thanks in advance Brett
  12. rikiwi

    Record TV not working

    For a few weeks I have set up to record a few programs but when I go to play them there is nothing but a lot of 1 minute wtv files in the TempSWMC/savedForDebug folder. I am using Media Browser Server Version 3.0.5309.26857 (Beta), ServerWMC. on a Win7 PC. During the recording times there has not been any activity on the server (I have been out of the house) I have 3 tuners in my PC/server. It's got to the stage where I am thinking of just going back to Media Center as this has worked for me for years. But I really want to use Media Browser as it's fantastic for streaming over my home network and great for streaming music over internet when I;m away from home. I still can't stream movies remotely, probably the internet speed. Sorry I'm not sure what log files you need to help me with this.
  13. To try and make Live TV simpler for the wife we've always sorted the guide in Media Center by channel name. This enables us to place the 'main' channels (e.g. ABC, CBS, Fox, etc.) at the top by placing a space at the start of each of these channel names. All other channels are alphabetical. This makes it easier for us to find our channels as we move often and the channel numbers are always changing. Here's an example of how it looks in Media Center: It would be great to be able to sort the Guide as well as Channels pages by channel name instead of by channel number as it simplifies finding what you're interested in as it's logically organized instead of semi-randomly via channel numbers.
  14. Running a silicon dust hd home run single tuner on the network. OTA coax running in. Setup WMC plugin and install... But nothing plays on live tv? Is there a frame rate or buffer I need to adjust for it to come in?
  15. Hi all, First let me say thank you to the developers and everyone who have worked so hard on this application. I prefer it to a very similar program I have been using for several years, and the Live TV would absolutely make me switch and never look back. I tried to use the search functions, but wasn't able to find anything, so I apologize in advance if I missed a thread that fixes my issues. I can watch Live TV through mediabrowser on Ipads and laptops from anywhere now (which is awesome - thanks again - All Channels are OTA unencrpted, non-DRM channels, btw) However, at home, I can't get the Live TV function to work on Roku, or at least for more than about half a second. Additionally, whenever I attempt Live TV - I get one attempt, any subsequent attempt just continues to load (all the way at the end of the load bar) indefinitely. Also, whenever an attempt at Live TV fails, I am no longer able to load other Media from MB (same as TV, load bar forever, all the way at the end of the bar) until I close out of MediaBrowser channel and then reselect it. I have done my best with the Logs - never done this before so please let me know if I need to redo something. Transcode Log http://paste2.org/DDaKzzaI Server Log - I wasn't entirely sure where to begin cutting, so I hope there is not too much, or that I missed something. Either way, happy to repost. http://paste2.org/InwwvwgN Thanks again for all of your help!! Running the following: AMD Athlon (tim) II X2 240 Processor 2.80 GHz 4.00 GB Ram (3.75 usable) Windows 7 64 bit Roku 2XS
  16. woznicbh

    HDHR4 and live tv playback

    I am looking to be able to get live tv to play on my roku but it doesn't seem as though my server can handle the transcode of the live tv to allow me to be able to play any of the tv channels through my roku. However I nice way around this would be to use SiliconDusts new HDHR4 which has hardware transcoding to h.264 and direct playback on dlna devices. Does MB3 and the Roku front end support direct streaming the Live TV stream if I was to purchase one of these? I would really like live tv to work on my Roku. Thanks,
  17. Airbender

    Little Confused about Live TV

    Hello Guys I am little confused about Live TV 1- Do i need HTPC with TV Tuner to get this live tv to work ? 2- Do i need Cable connections connected to Tuner card ? 3- Do i need MBT or WMC or MBC ? See i dont have htpc anymore all my HTPC computers diead so now i have 2 laptops 2 tablets 2 phone and 2 Roku and the server where MB3 is installed and i installed the plugin in server side but i have no idea how to get it working. second i dont have cable tv only internet service So how do i get this Live tv to work Thanks in advance
  18. Hi, I have been running NextPVR for a couple of years and it's working perfectly. I have been tryign to get this plugin to work but I just can't. Everything is setup good except that Live TV stream doesn't wanna play. This works: Status: OK Update Guide Create recordings Watch recordings See all channels and icons and whats on When I try to play ny channel this is what the Media browser log looks like: 2014-04-12 15:58:08.3520 Info - App: Client connected from 127.0.0.1:52636 2014-04-12 15:58:08.8824 Info - App: ScheduledTasksWebSocketListener Begin transmitting over websocket to 127.0.0.1:52636 2014-04-12 15:58:09.2256 Warn - StringMapTypeDeserializer: Property 'id' does not exist on type 'MediaBrowser.WebDashboard.Api.GetDashboardResource' 2014-04-12 15:58:09.4284 Info - App: HttpClientManager POST: http://192.168.1.107:8866/public/ManageService/Get/SortedFilteredList?sid=76e1b81467d24051af69e61413ba15f7 2014-04-12 15:58:31.5337 Info - App: Opening channel stream from Next Pvr, external channel Id: 7164 2014-04-12 15:58:31.6117 Info - App: C:\Users\Windows7\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\ffmpeg\20140304\ffmpeg.exe -fflags genpts -async 1 -vsync -1 -re -i "http://192.168.1.107:8866/live?channeloid=7164&client=MB3.1" -vcodec libvpx -force_key_frames expr:if(isnan(prev_forced_t),gte(t,.1),gte(t,prev_forced_t+5)) -vf "yadif=0:-1:0,scale=min(iw\,1280):-1" -speed 16 -quality good -profile:v 1 -slices 8 -crf 18 -maxrate:v 1372000 -bufsize:v (1372000*2) -b:v 1372000 -vsync vfr -map_metadata -1 -threads 2 -acodec libvorbis -ac 2 -ab 128000 -af "adelay=1,aresample=async=1000" "C:\Users\Windows7\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\transcoding-temp\3d219ca8-3db9-a8a9-3e45-2b1fe0183728.webm" 2014-04-12 15:58:35.6365 Info - App: HttpClientManager GET: http://bot.whatismyipaddress.com/ 2014-04-12 15:58:35.9173 Info - App: Closing live stream from Next Pvr, stream Id: 1 2014-04-12 15:58:35.9173 Info - App: FFMpeg exited with code 1 for C:\Users\Windows7\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\transcoding-temp\3d219ca8-3db9-a8a9-3e45-2b1fe0183728.webm 2014-04-12 15:58:41.1433 Info - App: Opening channel stream from Next Pvr, external channel Id: 7164 2014-04-12 15:58:41.1433 Info - App: C:\Users\Windows7\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\ffmpeg\20140304\ffmpeg.exe -fflags genpts -async 1 -vsync -1 -re -i "http://192.168.1.107:8866/live?channeloid=7164&client=MB3.2" -vcodec libx264 -force_key_frames expr:if(isnan(prev_forced_t),gte(t,.1),gte(t,prev_forced_t+5)) -vf "yadif=0:-1:0,scale=min(iw\,1280):trunc(ow/a/2)*2" -preset ultrafast -crf 23 -maxrate 1372000 -bufsize 2744000 -vsync vfr -map_metadata -1 -threads 0 -acodec aac -strict experimental -ac 2 -ab 128000 -af "adelay=1,aresample=async=1000" -f mp4 -movflags frag_keyframe+empty_moov "C:\Users\Windows7\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\transcoding-temp\01ba665e-b77a-b3db-62d2-abfb15d5db3b.mp4" 2014-04-12 15:58:42.1573 Info - App: Deleting partial stream file(s) C:\Users\Windows7\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\transcoding-temp\3d219ca8-3db9-a8a9-3e45-2b1fe0183728.webm 2014-04-12 15:58:51.7964 Info - App: Killing ffmpeg process for C:\Users\Windows7\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\transcoding-temp\01ba665e-b77a-b3db-62d2-abfb15d5db3b.mp4 2014-04-12 15:58:51.7964 Info - App: Closing live stream from Next Pvr, stream Id: 2 2014-04-12 15:58:51.7964 Info - App: FFMpeg exited with code -1 for C:\Users\Windows7\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\transcoding-temp\01ba665e-b77a-b3db-62d2-abfb15d5db3b.mp4 2014-04-12 15:58:51.7964 Info - App: Deleting partial stream file(s) C:\Users\Windows7\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\transcoding-temp\01ba665e-b77a-b3db-62d2-abfb15d5db3b.mp4 Any ideas on what can be wrong? I will attach the full log also.You can also see the two ffmpeg logfiles created on each try. mb3_log.txt mb3_ffmpeg_log1.txt mb3_ffmpeg_log2.txt
  19. I keep getting the above error in the web client on safari, live tv works fine on my windows boxes in the house, the main difference is they are hardwired where the ipad is wireless so maybe there's something in my network causing the issue. any ideas based in this log? tv logs.txt
  20. Latchmor

    Guide Data Missing for 1 Channel

    Hi Krusty, I don't look at the Live TV section that much so not sure how long this has been there but noticed tonight that 1 channel had no guide data. I found this in the MBS log 2014-03-13 22:30:21.6861 Error - DtoUtils: ServiceBase2014-03-13 22:30:31.2861 Error - ServerWMC: GetProgramsAsync> Input string was not in a correct format. 2014-03-13 22:30:31.2861 Error - App: Error getting programs for channel Channel 4 I should know better than to post only part of a log but thought I'd check if the above shows any clues... The guide in WMC for this channel is fine by the way. Cheers
  21. lja

    Live TV Channels

    I have Live TV setup and it seems to be working with the exception that it does not pickup some channels that are in windows media center. Is there any way to manually input? How can I get any missing channels to show in the Live TV guide and under channels? Thanks.
  22. Does anyone know of a good place to get logos for local TV stations? Now that Live TV is in Media Browser, I'm trying to get some nice looking logos. I have been doing Google searches, visiting the TV stations' web pages, visiting wikipedia, etc. But it seems to be a hodge-podge of stuff I can find. Thanks for any advice!
  23. I'm still having problems with LiveTV. I get the following error inside the newest version of MB3 server: Status: Unavailable (Recorded TV folder ‘\\SPARE1\Public\Recorded TV\’ not accessible. Please make sure the Recorded TV folder used by WMC for new recordings is a shared folder. Once done, the network path to this folder must be set in ServerWMC (see ‘Folders’ tab in ServerWMC).) I've navigated to that folder from the server and multiple clients, so I know that folder is accessible. The problem might be that the TempSWMC and TempRec folders seem to be hidden folders on that machine. Could this be why I'm getting this error? I still can't figure out why I can't use Live TV.
  24. Is this a issue with the plugin or MBS? I just added Live TV with WMCServer plugin and french shows that contain accent letter in the description or title appear like "??".
  25. swhitmore

    Refresh Guide Task Time

    Hey, I was just wondering how long it normally takes everyone else to run the refresh guide task on a server restart. Mine is anywhere from 10-20mins. It seems like during this time the library scan takes a lot longer and the clients aren't as responsive (although that last bit seems fixed with the new beta version 3.0.5168.16132. 2014-02-25 08:01:17.1191 Info - App: Refresh Guide Completed after 13 minute(s) and 24 seconds Server Log - version 3.0.5168.16132.
×
×
  • Create New...