Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Live TV'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. arztonyou

    Missing Recordings

    Hello, I found out tonight that Emby TV has been missing a bunch of recordings for at least a couple of shows, The Blacklist and The Big Bang Theory. I switched over to Emby TV in December, and all the episodes of each show recorded fine until the middle of March. But after that no episodes were recorded, but I didn't notice because I had fallen behind on both shows and planned to catch up over the summer. Tonight I noticed that the newest Blacklist episode was listed to be recorded in the Android app and on the web client, but that it never started recording. I looked in the server logs for the last couple of days and I found two references to the episode: 1. yesterday there was a message saying that the timer would fire in ######### minutes, and I checked the timing of the message and the start time would have been the correct 8:00 CST. 2. 26 minutes AFTER the episode was over, there was a message that the timer had fired but that the episode was already over. No other reference to recording the Blacklist episode appears anywhere in the log. I can attach a log, but from 15 minutes before it should have started until 15 minutes after it should have started, there is nothing but fetching some artwork for library items. No errors or warnings at all. I have no evidence that this is exactly what happened with all the other episodes because those logs have already been deleted. I have run several beta versions of the server since mid March, but this last recording was missed while running version 3.0.5978.0 on a Windows 10 PC. Any thought on what might have caused that large a delay in the recording timer?
  2. jj-99

    Error: Live TV with ServerWMC

    Hi - I just recently "caught the bug" and added Emby to my HTPC with External HDHomeRun EXTEND tuners set. Everything is working OK when using Emby's built-in tuner support. However, when switching to ServerWMC (plug in added, "built-in" (now duplicate) tuner disabled) Live TV is not working (Windows Explorer and Chrome Clients). Please find attached combined log files from Emby, User GUI Error Message, and ServerWMC). Help is appreciated! On a separate (possibly related) note on the HTTP Server tab on ServerWMC the service has not been enabled (also see attachment) - currently have a port conflict. However, is this optional? Does it affect performance/features? Additionally, best with by tuner setup to have at least the video portion not transcoded (H.264) - presuming the client of course can accept natively. Will the latest and greatest Emby server support this? Any particular settings to make sure happens? (Tuner Transcode Configuration attached) Thanks, Joe ServerWMCandEmbyLogs.log
  3. Not quite sure how to explain. Hope I make sense. I'm using Emby LiveTV with an HD Homerun Connect dual tuner. I'm having trouble streaming/recording from certain OTA channels. I've tried streaming through the browser and a Roku 3 and both fail to play a particular channel. I don't know if the problem would be the antenna, the HDHR, my system resources, or something in Emby. I'm able to play other channels through both the browser and the Roku, and If I plug the HD antenna directly into my TV, I'm able to play this channel I'm having trouble with, so I'm not sure why it won't play through Emby. I do notice that the ffmpeg process for LiveTV streaming consumes anywhere from 80-90% of my cpu, but this is the case with any channel that I stream, so I'm not sure why it wouldn't work for this particular channel. FYI, the ffmpeg service doesn't even appear to execute before the stream crashes for this channel. I've attached the server logs from just after I tried playing through the browser and the Roku app and I notice the 500 (slow) response I'm getting just before it stops. Wondering if the HDHR is having trouble picking up the channel and if Emby is somehow timing out before it picks up the stream? I really don't know. Any settings I can look at? Any help would be great. Thanks. server-63596998574.txt
  4. I occasionally watch live TV at work from my Emby server at home using Chrome. I'll go through the guide, select a show, then click play. The Live TV stream starts and plays for about 3 seconds then freezes. I change the quality from 360p to 240p and then the video streams normally. It doesn't matter if I start the stream at 240p either. If I start at 240p it will also stop after 3 seconds, then I change to 360p and it streams fine. Not a big deal since I know how to get it to work, but thought somebody may offer a setting change that may keep this from happening. I have tried on Firefox with the same results.
  5. sanjaydevani

    Live TV issue in india

    in vlc player click on media then select open network streaming and you put this link then its live streaming Live TV or shorcut Ctrl +N and put this link Pleases copy and add if you click then its download m3u8 playlist http://wpc.fc2a.edgecastcdn.net/hls-live/20FC2A/ecpl/pl/jdAajtaakNews87au.m3u8?3c0e986a453f9d57304a806b441b3f2b2ed8a2673c56e63821bf4a795704d2bb31347b13b186d277641b8389514290295786 so how to i add in emby please help me thanks
  6. Hi, Emby Theater: V 2.1.8 Server: Dev: 3.0.5945.16452 Next PVR: 3.0.5873.40837 OS: Win10pro As per title, Live TV will not play in Emby Theater, Just get a spinning colored circle. Works fine in the Web UI and also in the ET Web app. Been like this for a few versions now. thanks
  7. marky183

    Issues with Recording Live TV

    I am trying to use Emby as a DVR solution, after recording some shows as tests, everything worked fine. I have the convert to mp4 option checked. However this weekend, all of the shows I record only recorded for 4 seconds. below is from the server Log file: I have also attached the corresponding record 2016-03-26 13:59:48.8819 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 36ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:00:00.0679 Info App: Recording timer fired. 2016-03-26 14:00:00.2294 Info App: Streaming Channel hdhr_791_3c2850c70a0d49988d0e212b1210ff4b 2016-03-26 14:00:00.2540 Info HttpClient: HttpClientManager GET: http://192.168.1.207/lineup.json 2016-03-26 14:00:00.3075 Info HttpClient: HttpClientManager GET: http://192.168.1.99/lineup.json 2016-03-26 14:00:00.4806 Info HttpClient: HttpClientManager GET: http://192.168.1.207/tuners.html 2016-03-26 14:00:00.5862 Info App: GetChannelStream: channel id: hdhr_791_3c2850c70a0d49988d0e212b1210ff4b. stream id: 2016-03-26 14:00:00.7287 Info HttpClient: HttpClientManager POST: http://www.mb3admin.com/admin/service/registration/validate 2016-03-26 14:00:00.9329 Info App: Beginning recording. Will record for 59.9902243666667 minutes. 2016-03-26 14:00:00.9329 Info App: Writing file to path: /media/Recorded_TV/Series/See No Evil/See No Evil S02E05 Watching Dru.mp4 2016-03-26 14:00:00.9329 Info App: Opening recording stream from tuner provider 2016-03-26 14:00:00.9577 Info App: /usr/pbi/emby-amd64/bin/ffmpeg -fflags +genpts -async 1 -vsync -1 -i "http://192.168.1.207:5004/auto/v791" -t 00:59:59.413 -sn -codec:v:0 libx264 -force_key_frames expr:gte(t,n_forced*5) -vf "yadif=0:-1:0" -pix_fmt yuv420p -preset superfast -crf 23 -b:v 25000000 -maxrate 25000000 -bufsize (25000000*2) -vsync vfr -profile:v high -level 41 -map_metadata -1 -threads 0 -codec:a:0 aac -strict experimental -ab 320000 -y "/media/Recorded_TV/Series/See No Evil/See No Evil S02E05 Watching Dru.mp4" 2016-03-26 14:00:19.1182 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:00:19.1504 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 32ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:00:49.1576 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:00:49.1873 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 30ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:01:19.4286 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:01:19.4609 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 32ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:01:49.4679 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:01:49.5001 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 32ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:02:19.7391 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:02:19.7776 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 38ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:02:49.7858 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:02:49.8176 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 32ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:03:18.0608 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:03:18.0996 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 39ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:03:48.1107 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:03:48.1400 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 29ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:04:01.7316 Info HttpServer: HTTP SUBSCRIBE http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/connectionmanager/events. UserAgent: DLNADOC/1.51 SEC_HHP_[Mobile]Krystal Schlaht (Galaxy Note4)/1.0 2016-03-26 14:04:01.7329 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.86. Time: 1ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/connectionmanager/events 2016-03-26 14:04:02.7817 Info HttpServer: HTTP SUBSCRIBE http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/contentdirectory/events. UserAgent: DLNADOC/1.51 SEC_HHP_[Mobile]Krystal Schlaht (Galaxy Note4)/1.0 2016-03-26 14:04:02.7869 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.86. Time: 5ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/contentdirectory/events 2016-03-26 14:04:18.3717 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:04:18.4177 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 46ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:04:48.4273 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml. UserAgent: UPnP/1.0 2016-03-26 14:04:48.4760 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.161. Time: 49ms. http://192.168.1.6:8096/dlna/64c20dc96904d561182102a04b57ce0e/description.xml 2016-03-26 14:05:12.6803 Info App: FFMpeg exited with code 0 2016-03-26 14:05:12.7696 Info App: Recording completed: /media/Recorded_TV/Series/See No Evil/See No Evil S02E05 Watching Dru.mp4 record-transcode-ee2f7f7c-165d-454a-84ba-6f9fc19a84ff.txt
  8. Just ditched Comcast boxes to move over to HDHR to stream and record with, here is my setup: Lenovo tower with AMD-A10-6700 APU with Radeon HD Graphics 3.70GHz, 8GB RAM, 1TB HD, PNY - NVIDIA GeForce GT 740 2GB DDR3 PCI Express 3.0 Graphics Card My media (movies, tv, music videos, etc) stream off a NAS - WD MyCloud EX2100 - (1GB RAM, 2 4TB HD's) Everything runs through an LG-Ericsson SMC-EZ1024DT EZ Switch, connected to an ARRIS SURFboard SBG6900-AC My Cable comes in through 2 HDHomerun Prime tuners, which I am running directly through Emby (no WMC for me). Internet/cable comes in through one line direct, split to four through a Snapfish Coax Bi-Directional Amplifier. (Taking a minute to catch my breath....) Ok, so the issue I am having is the cable plays direct from the HDHR on XBOne, but there is no program guide interface. I have multiple chromecasts to stream to, as well, throughout the house, but no luck there, either. HD wont even start when launching to chromecast. When I play through Emby over XBOne or PC or Android, it plays for about 5-10 minutes, then the screen freezes, volume stops and it will not recover itself. I have to exit out and restart over again. Repeatedly. I thought with my video card upgrade, my processor speed, etc, that it would be enough to handle any transcoding issues. I have fiddled with the bitrate on my devices, to no avail, and am really starting to get frustrated at this point, as we turned our cable boxes in and dont have them to fall back on anymore. When it does stream, I am not experiencing processor usage over 60-70%. Any suggestions? I have attached my last few transcoding logs. Thanks in advance.
  9. speedingcheetah

    Audio, but No video

    I am having an issue with Emby Theater displaying no video (black screen) but the audio is playing in the background on certain videos. Does it on both stable and beta version. It does this both when I try to playback my TV recordings that were made by Emby Server...also when I try to play many Live TV channels. I recorded a tv show (Ice Road Truckers) on History channel last night....when I try to play video back through Theater, I get audio but no video. I also tune to that channel through Channels using Theatre and same thing, audio no video. I have tried all the video render settings. No effect. Recording will stream just fine when I access my web interface and stream it through web browser. It only seems affect certain channels or streams....as I also recorded a show on Discovery Family (MLP.FiM) and that plays back flawlessly in Theater. Any ideas?
  10. Hi @@Luke here's a problem you hopefully are able to resolve: When streaming live tv to a remote app that needs transcoding, it makes a big difference if mediainfo is delivered to the server or not. While transcoding to Android or Chrome it doesn't matter, MS Edge and iOS refuse to play the stream if mediainfo is delivered! From a quick look at the transcoding logs, the only real difference in ffmpegs command line arguements is "+genpts" when there's no mediainfo. But probably you know more about this!
  11. I have an issue playing live TV. I can select a channel from <Live TV><channels> video starts to play then it locks a few seconds later, if it starts at all. IThe HDHomeRun picks up the tuner as green, then blinks green. I have no issue playing WMC Live TV through my xbox 360 as an extender. Logs attached as Zip. I am running windows 7 with WMC, xbox extenders, xbox one, as well as using emby theater and mobile for windows phone. Thanks in advance for any assistance. Live TV issue Logs.zip
  12. Is there a way to Direct Play live TV with Emby theater? Best I can tell (with CPU usage) that WMC or HDHomeRun VIEW stream without transcoding.
  13. Version 3.0.5882.0 After updates the "Live TV" "View Order" is not preserved. After evcery update I have to move "Live TV" to its previous view position. Please preserve all user configurations between updates. I reported this as an issue before, not sure if it was ever addressed. Thanks
  14. My WMC recordings have been deleted by ServerWMC, and I'm trying to figure out how it happened. Please see the attached log starting at 20:15:03.957 there are several lines like: ...and sure enough those recordings, are wiped out. What is that about? I didn't request deletion, why did this happen? Looking at the Emby server log at that same time (around 20:15) I see this: 2016-02-29 20:15:02.0838 Info App: Deleting item from database Downton Abbey on Masterpiece because path no longer exists. type: LiveTvVideoRecording path: \\THAHTPC\Recorded TV\Downton Abbey on Masterpiece_KUHT-HD_2016_02_28_16_30_01.wtv2016-02-29 20:15:02.0994 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.100:8096/dlna/418700fade277f4bef7256f2eb535948/description.xml. UserAgent: 2016-02-29 20:15:02.1462 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.148. Time: 47ms. http://192.168.1.100:8096/dlna/418700fade277f4bef7256f2eb535948/description.xml2016-02-29 20:15:02.1618 Info App: Deleting item from database Downton Abbey on Masterpiece because path no longer exists. type: LiveTvVideoRecording path: \\THAHTPC\Recorded TV\Downton Abbey on Masterpiece_KUHT-HD_2016_02_28_15_28_00.wtv2016-02-29 20:15:02.1774 Info HttpServer: HTTP SUBSCRIBE http://192.168.1.100:8096/dlna/418700fade277f4bef7256f2eb535948/contentdirectory/events. UserAgent: 2016-02-29 20:15:02.1774 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.148. Time: 0ms. http://192.168.1.100:8096/dlna/418700fade277f4bef7256f2eb535948/contentdirectory/events2016-02-29 20:15:02.2086 Info App: Deleting item from database The Walking Dead because path no longer exists. type: LiveTvVideoRecording path: \\THAHTPC\Recorded TV\The Walking Dead_AMCHD_2016_02_28_19_58_00.wtv2016-02-29 20:15:02.2398 Info App: Deleting item from database Downton Abbey on Masterpiece because path no longer exists. type: LiveTvVideoRecording path: \\THAHTPC\Recorded TV\Downton Abbey on Masterpiece_KUHT-HD_2016_02_28_18_30_01.wtv2016-02-29 20:15:02.2866 Info App: Deleting item from database Downton Abbey on Masterpiece because path no longer exists. type: LiveTvVideoRecording path: \\THAHTPC\Recorded TV\Downton Abbey on Masterpiece_KUHT-HD_2016_02_28_17_30_01.wtv2016-02-29 20:15:02.3178 Info App: Deleting item from database Talking Dead because path no longer exists. type: LiveTvVideoRecording path: \\THAHTPC\Recorded TV\Talking Dead_AMCHD_2016_02_28_21_02_05.wtv2016-02-29 20:15:02.3646 Info App: Deleting item from database Eddie Murphy: Raw because path no longer exists. type: LiveTvVideoRecording path: \\THAHTPC\Recorded TV\Eddie Murphy- Raw_CMDHD_2016_02_29_01_13_00.wtv I couldn't post the complete emby log of the day because it was too large, but I posted the portion around the time the deletion happened. In the meantime, I've disabled the serverWMC plugin. Help please. Pretty please. ServerWMC Log --> ServerWMC.log Emby Log --> server-63592300803.txt CFC
  15. Hi, When i start live tv through emby theater (ver1.0.44) all im getting is a forced 4:3 aspect ratio picture on my tv. Ive tested this across 4 HTPCs. 2 pcs have onboard graphics (HDMI) they are intel HD Graphics 530 and the other 2 pcs have a nvidia gtx 960 and a gt 640. the 2 pcs with the onboard graphics display the live TV picture fine with full screen or 16:9 aspect. But on the 2 pcs with the nvidia graphics cards regardless of settings through emby theater im only getting a 4:3 aspect picture. Anyone seen issues like this or have a fix? previous versions of emby theater havent been an issue.
  16. btgerold

    Missing 1 Channel Guide info

    I'm missing Guide info in 1 Channel... 5.1 WFRVHD. This info is in WMC. This causes me to be unable to view this channel within emby. Web app and adroid app just spin when you select the channel. Roku dumps you back to the main menu unceremoniously. Screen shots of the WMC and Emby guides below. Log files in a separate post.
  17. The FCC will be voting to allow 3rd party hardware and software to get access to pay-tv video programming. This could be huge, or it could end up like the CableCARD experiment. It sounds like they may have learned from that though. I'm dreaming of Emby with my personal media mixed in with access to the premium channels as well. I'll choose to be optimistic about this, and be hopeful for some good news and future implementations: Here's the Ars Technica story on it: http://arstechnica.com/business/2016/01/in-blow-to-cable-lobby-fcc-wants-tv-to-be-available-on-any-device/ CFC
  18. It would be great if Emby's suggestions algo stopped repeating the same program over and over. For example:
  19. Hi guys, I've been trying to get the MediaPortal plugin working on my Emby server, but without much success I'm afraid... I have tested that MediaPortal is installed correctly, and that all channels are scanned right. I can play back just fine in Kodi. I have installed the latest MPExtended (0.6?) that was modified to work with emby. The MediaPortal plugin seems to import all my channels into Emby (albeit in a random order, but that's not the problem I'm trying to solve right now). Upon attempting to start playback of a channel, I am treated to the multicoloured spinner of the Web UI just going round and round... I have tried other clients (Android & Nexus Player & Fire TV) also without any successful playback. Looking at the server logs I can see several errors, I have included a relevant excerpt below. One of the lines mentioned that "The bitrate exceeds the Direct Play Limit". My bitrate limit in the Emby playback settings was set to auto, so I changed it to the max (1080p 40Mbit) still without any success. I also tried setting the transcoding option in the MediaPortal plugin from Direct to the Lowed possible transcoded option (FFMPEG LQ) without any success or difference in the recorded logs. Can anybody help out with this? My good lady would be really happy if I could get this working on our Emby boxes. Edit: I forgot to mention that I have checked for FFMPEG logs in Emby and there aren't any created when I attempt to playback a Live TV channel. 2016-01-11 02:02:06.5135 Debug LiveTvMediaSourceProvider: MediaSources: [{"Protocol":"Http","Id":"960aff04915294b8bdfac4c53f88978e","Path":"http://192.127.0.100:8096","Type":"Default","Name":"BBC One N West","ReadAtNativeFramerate":false,"SupportsTranscoding":true,"SupportsDirectStream":true,"SupportsDirectPlay":true,"RequiresOpening":true,"OpenToken":"LiveTvChannel_960aff04915294b8bdfac4c53f88978e_960aff04915294b8bdfac4c53f88978e","RequiresClosing":false,"BufferMs":1500,"MediaStreams":[],"PlayableStreamFileNames":[],"Formats":[],"RequiredHttpHeaders":{}}] 2016-01-11 02:02:06.5135 Info App: Bitrate exceeds DirectPlay limit 2016-01-11 02:02:06.5135 Info App: Bitrate exceeds DirectPlay limit 2016-01-11 02:02:06.5135 Info App: Profile: Unknown Profile, Path: http://192.127.0.100:8096, isEligibleForDirectPlay: False, isEligibleForDirectStream: False 2016-01-11 02:02:06.5135 Info App: Bitrate exceeds DirectPlay limit 2016-01-11 02:02:06.5135 Info App: Bitrate exceeds DirectPlay limit 2016-01-11 02:02:06.5135 Info App: Profile: Unknown Profile, Path: http://192.127.0.100:8096, isEligibleForDirectPlay: False, isEligibleForDirectStream: False 2016-01-11 02:02:06.5135 Info HttpServer: HTTP Response 200 to ::ffff:87.113.163.115. Time: 47ms. http://flexage.org.uk:8096/emby/Items/960aff04915294b8bdfac4c53f88978e/PlaybackInfo?UserId=88d6d46b9de3496493a32bb287fff69a&StartTimeTicks=0 2016-01-11 02:02:06.5135 Info HttpServer: HTTP POST http://flexage.org.uk:8096/emby/LiveStreams/Open?UserId=88d6d46b9de3496493a32bb287fff69a&StartTimeTicks=0&ItemId=960aff04915294b8bdfac4c53f88978e&PlaySessionId=659bb568462f4b53b655dfb559c5447e. UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/47.0.2526.106 Safari/537.36 2016-01-11 02:02:06.5135 Info App: Opening channel stream from MediaPortal Live TV Service, external channel Id: 933 2016-01-11 02:02:06.5291 Error App: Error getting channel stream *** Error Report *** Version: 3.0.5801.0 Command line: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0 Processor count: 8 64-Bit OS: True 64-Bit Process: False Program data path: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server Application Path: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Method not found: 'System.Collections.Generic.IEnumerable`1<System.String> MediaBrowser.Common.Net.INetworkManager.GetLocalIpAddresses()'. System.MissingMethodException at MediaBrowser.Plugins.MediaPortal.Services.Proxies.StreamingServiceProxy.GetStream(CancellationToken cancellationToken, WebMediaType webMediaType, String itemId, TimeSpan startPosition) at MediaBrowser.Plugins.MediaPortal.Services.Proxies.StreamingServiceProxy.GetLiveTvStream(CancellationToken cancellationToken, String channelId) at MediaBrowser.Plugins.MediaPortal.MediaPortal1TvService.GetChannelStream(String channelId, String streamId, CancellationToken cancellationToken) at MediaBrowser.Server.Implementations.LiveTv.LiveTvManager.<GetLiveStream>d__46.MoveNext() 2016-01-11 02:02:06.5291 Error DtoUtils: ServiceBase<TRequest>::Service Exception *** Error Report *** Version: 3.0.5801.0 Command line: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0 Processor count: 8 64-Bit OS: True 64-Bit Process: False Program data path: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server Application Path: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Method not found: 'System.Collections.Generic.IEnumerable`1<System.String> MediaBrowser.Common.Net.INetworkManager.GetLocalIpAddresses()'. System.MissingMethodException at MediaBrowser.Plugins.MediaPortal.Services.Proxies.StreamingServiceProxy.GetStream(CancellationToken cancellationToken, WebMediaType webMediaType, String itemId, TimeSpan startPosition) at MediaBrowser.Plugins.MediaPortal.Services.Proxies.StreamingServiceProxy.GetLiveTvStream(CancellationToken cancellationToken, String channelId) at MediaBrowser.Plugins.MediaPortal.MediaPortal1TvService.GetChannelStream(String channelId, String streamId, CancellationToken cancellationToken) at MediaBrowser.Server.Implementations.LiveTv.LiveTvManager.<GetLiveStream>d__46.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at MediaBrowser.Server.Implementations.LiveTv.LiveTvManager.<GetChannelStream>d__2f.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at MediaBrowser.Server.Implementations.LiveTv.LiveTvMediaSourceProvider.<OpenMediaSource>d__7.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at MediaBrowser.Server.Implementations.Library.MediaSourceManager.<OpenLiveStream>d__36.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at MediaBrowser.Api.Playback.MediaInfoService.<Post>d__4.MoveNext() 2016-01-11 02:02:06.5291 Error HttpServer: Error processing request for /emby/LiveStreams/Open?UserId=88d6d46b9de3496493a32bb287fff69a&StartTimeTicks=0&ItemId=960aff04915294b8bdfac4c53f88978e&PlaySessionId=659bb568462f4b53b655dfb559c5447e *** Error Report *** Version: 3.0.5801.0 Command line: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0 Processor count: 8 64-Bit OS: True 64-Bit Process: False Program data path: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server Application Path: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Method not found: 'System.Collections.Generic.IEnumerable`1<System.String> MediaBrowser.Common.Net.INetworkManager.GetLocalIpAddresses()'. ServiceStack.HttpError No Stack Trace Available 2016-01-11 02:02:06.5291 Info HttpServer: HTTP Response 500 to ::ffff:87.113.163.115. Time: 16ms. http://flexage.org.uk:8096/emby/LiveStreams/Open?UserId=88d6d46b9de3496493a32bb287fff69a&StartTimeTicks=0&ItemId=960aff04915294b8bdfac4c53f88978e&PlaySessionId=659bb568462f4b53b655dfb559c5447e 2016-01-11 02:02:13.5286 Info HttpServer: HTTP GET http://flexage.org.uk:8096/emby/System/Logs/Log?name=server-63588074162.txt&api_key=febf85f1970a4a309b884857d27948c8. UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/47.0.2526.106 Safari/537.36
  20. Whenever Intel Quick Sync is selected in the Playback/Transcoding/Hardware Acceleration dropdown, none of my recorded TV shows will play. The hardware acceleration makes the overall live TV experience smoother, but the recorded tv failure is a major issue. The recorded tv fails to play in all web browsers, as well as Android TV and Android Mobile, so it seems to be a cross/platform issue. Has anyone else had this issue or can anyone else recommend a fix? I'd really appreciate it! Thank you!
  21. iamjen023

    i need info on embytv and serverwmc

    hi i need some info on the live tv. i love the built in life tv support, but i lick to watch/record the stars and encore channels. i know embytv doesnot do drm, but windows media center does. now what i need to know is a few things. 1. can i turn off embytv and just use a 3rd party plugin like serverwmc 2. could i have it so emby does non drm channels and wmc does the drm stuff 3. does emby prioritizes serverwmc over its own tv service also is there going to be a way to use the dvr part of the hdhomerun software
  22. PittPilot

    Problem playing Live TV

    I'm having trouble playing live TV on any of the apps. I don't have a problem with movie which are MKV containers, but only 480p. I'm using a HDHR tuner attached to a Gigabit network and I've tried both the Emby Server for windows and the freenas plugin just to see if that had an effect. Using the Emby app for window 10 I get this video failed to play most of the time (I tried two different windows 10 PCs). Using Microsoft Edge and Firefox also do not let me watch live TV. If I look on the server, it has a few FFmpeg proccess hanging out even after the video failed to play. Any ideas on how to troubleshoot this would be appreciated. Logs are attached. ServerLogs.zip
  23. theniteow1

    No Program Data Available

    I noticed in the last couple of weeks all the sudden my OTA channels here in Denver, all so No Program Data Available. The regular cable channels I get through my provider all have guide information just fine, but most of the OTA guide information is missing? Is anybody else experiencing this? I've tried initiating a download of the guide information several times, and always end up with the same results. Thanks!
  24. I have schedules direct and emby working together but having some issues with the channels that are available. There are five subchannels that Emby finds, but SD does not have data for (I may need to contact SD about this missing info). However, there are a few channels that I can receive with good signal (SD sends to Emby), but it doesn't display as an available live tv channel. It seems that Emby is performing some kind of channel scan... is there a way to force it to rescan? I am using an HDHomerun with the built in Emby support. Emby is currently showing 34 channels out of 63 from schedules direct (Emby log shows receiving 63 channels). I am not a suscriber yet, is this a limitation for nonsuscribers? Thanks
  25. c_death

    Live Tv Erratic

    I have been having problems with Live TV playback being very erratic. Many times when I start to play TV it either never starts playing, or plays for 1 second then freezes. This problem happens playing to a web browser or to a chromecast. Sometimes it will play fine. I have checked CPU usage when it does work and it never goes above 50%. I am using HDHomeRun with 3 tuners. Running on Server 2012 R2. Quad Core Processor 4.2 Ghz 8 GB Ram Emby Version 3.0.5781.3 I have 1Gbps connections to my computer and the HDHomeRun and the Server machine. The chromecast is connected to a 5Ghz wireless. The transcoding directory has it's own dedicated hard drive. I have been trying to fix this problem for weeks if not months and recently thinking that the built in tuner support would fix my problem. But I am still having the issues. I am also having general server issues that I will post in a separate thread, however will post log files in both in case there is some kind of connection with the issues. I am including the latest transcode logs from when I attempted to play Live TV. Also to note, that the most recent attempts to play Live TV generated no log files at all. If there is any other information that could be useful please let me know and I will update accordingly. Thanks in advance --- Will insert link to other post below when created --- http://emby.media/community/index.php?/topic/28023-emby-server-random-connection-issues/ EDIT ----- Also to note, that there is no feedback when starting a Live TV stream. Perhaps it would be a good idea to add some text "BUFFERING" or "TRANSCODING" or something with a % progress to see if it is actually doing anything. After rebooting the server, I now cannot scroll up and down the channels list. (reloading the page fixed this though. Not the first time it's happened) server-63584365503.txt transcode-19b32f4e-d21e-4617-ad3d-e1286913625f.txt transcode-e3a722fb-d1e0-49a5-9388-07c605f253bd.txt transcode-eeb46e10-7268-485a-9fa8-cee2de3545dc.txt
×
×
  • Create New...