Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Fixed'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. With the new multi-version TV support, I just was testing a series. Navigated to episode 1, hit play, it correctly asked me if I wanted the HD version or the SD version. But if I hit the back button on the remote or if I hit cancel, I get an error message from the Emby addon. It then (based on my Kodi settings to continue to the next episode after playback) attempts to play episode 2 and shows me the selector again. If I select an episode and then watch it or hit stop, that of course works. 3.1.43c, with Kodi 18.0 RC5 (on Android/Shield TV), connecting to Server 4.0.0.2.
  2. I had added a music library with Emby 3.5.3, a lot of artists were wrongly recognized on musicbrainz, and the bogus data added to kodi by Emby for Kodi, so a bunch of artists are not properly recognized by kodi. Now I updated to Emby 4, did a Emby rescan and now it properly recognized most of the artists in Emby. Though Emby for Kodi doesn't seem to update those artists in Kodi. I tried to Repair the Music Library in Emby for Kodi, but I get this error: 10:33:07.730 T:3052 NOTICE: EMBY.entrypoint.default -> path: params: {} 10:33:13.560 T:4552 NOTICE: EMBY.entrypoint.default -> path: ?mode=managelibs params: { "mode": "managelibs" } 10:33:17.897 T:4124 NOTICE: EMBY.entrypoint.default -> path: ?mode=updatelibs params: { "mode": "updatelibs" } 10:33:24.578 T:8720 NOTICE: EMBY.database -> ERROR:: type: <class 'helper.exceptions.LibraryException'> value: 10:33:24.626 T:8720 NOTICE: Previous line repeats 1 times. 10:33:24.626 T:8720 NOTICE: EMBY.library -> ERROR:: Traceback (most recent call last): File "D:\Kodi\portable_data\addons\plugin.video.emby\resources\lib\library.py", line 532, in add_library FullSync(self, library_id, update=update) File "D:\Kodi\portable_data\addons\plugin.video.emby\resources\lib\full_sync.py", line 62, in __init__ self.start() File "D:\Kodi\portable_data\addons\plugin.video.emby\resources\lib\full_sync.py", line 158, in start self.process_library(library) File "D:\Kodi\portable_data\addons\plugin.video.emby\resources\lib\full_sync.py", line 215, in process_library media[library['CollectionType']](library) File "D:\Kodi\portable_data\addons\plugin.video.emby\resources\lib\helper\wrapper.py", line 38, in wrapper result = func(self, dialog=dialog, *args, **kwargs) File "D:\Kodi\portable_data\addons\plugin.video.emby\resources\lib\full_sync.py", line 368, in music for items in server.get_artists(library['Id'], False, self.sync['RestorePoint'].get('params')): File "D:\Kodi\portable_data\addons\plugin.video.emby\resources\lib\downloader.py", line 201, in get_artists for items in _get_items(query, server_id): File "D:\Kodi\portable_data\addons\plugin.video.emby\resources\lib\helper\wrapper.py", line 95, in wrapper raise LibraryException("StopCalled") LibraryException 10:33:25.231 T:6692 NOTICE: EMBY.entrypoint.default -> path: ?mode=managelibs params: { "mode": "managelibs" } What should I do to make Kodi pick up the updated artists?
  3. j0nnymoe

    Auto play next item popup

    Good Evening, Running Kodi v18 RC5 with Emby addon 3.1.44a / Emby Server Beta Version 4.0.0.2 beta. All working great but getting this popup when kodi tries to play the next episode that has a resume point: Is there a setting I've missed which will automatically select play from beginning for me? Thanks
  4. glenn 1990

    [Emby for Kodi] no music library

    Hi, I'm on Kodi master and version 3.1.34a of the plugin. My music library is syncing according to the logfile (see attachment), but somehow it won't show up in de GUI. Movies and Series are working as it should. The logfile was captured when running "update libraries" trough the emby addon.
  5. Hello Thank you again for your great work! With latest kodi plugin, nightly Kodi 18. I get an error while musicvideo sync: 08:38:50.127 T:140004978317056 NOTICE: EMBY.default -> ---<[ default ] 08:38:54.481 T:140005313861376 NOTICE: Emby.emby.core.ws_client -> ERROR:: invalid literal for int() with base 10: 'HTML' 08:38:54.655 T:140005934626560 NOTICE: EMBY.full_sync -> starting sync with [u'48fede0f9ee96b1a449b277ee2b920ae', u'e2c00f297a5f80af390f52f72e782147'] 08:38:54.659 T:140005934626560 NOTICE: EMBY.helper.utils -> ---[ screensaver/ ] {u'jsonrpc': u'2.0', u'id': 1, u'result': True} 08:38:54.829 T:140005934626560 NOTICE: EMBY.helper.wrapper -> Processing Music Concerts: 48fede0f9ee96b1a449b277ee2b920ae 08:38:55.831 T:140005934626560 NOTICE: EMBY.database -> ERROR:: type: <type 'exceptions.NameError'> value: global name 'bj' is not defined 08:38:57.188 T:140005934626560 NOTICE: Previous line repeats 1 times. 08:38:57.188 T:140005934626560 NOTICE: EMBY.full_sync -> ERROR:: full sync exited unexpectedly 08:38:57.191 T:140005934626560 NOTICE: EMBY.helper.utils -> ---[ screensaver/ ] {u'jsonrpc': u'2.0', u'id': 1, u'result': True} 08:38:57.192 T:140005934626560 NOTICE: EMBY.library -> ERROR:: global name 'bj' is not defined Traceback (most recent call last): File "/home/quickmic/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/library.py", line 532, in add_library FullSync(self, library_id, update=update) File "/home/quickmic/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/full_sync.py", line 62, in __init__ self.start() File "/home/quickmic/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/full_sync.py", line 158, in start self.process_library(library) File "/home/quickmic/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/full_sync.py", line 215, in process_library media[library['CollectionType']](library) File "/home/quickmic/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/wrapper.py", line 38, in wrapper result = func(self, dialog=dialog, *args, **kwargs) File "/home/quickmic/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/full_sync.py", line 340, in musicvideos obj.musicvideo(mvideo, library=library) File "/home/quickmic/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/wrapper.py", line 97, in wrapper return func(*args, **kwargs) File "/home/quickmic/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/wrapper.py", line 110, in wrapper return func(self, item, e_item=e_item, *args, **kwargs) File "/home/quickmic/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/wrapper.py", line 167, in wrapper return func(self, item, *args, **kwargs) File "/home/quickmic/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.emby/emby/objects/musicvideos.py", line 98, in musicvideo self.get_path_filename(obj) File "/home/quickmic/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.emby/emby/objects/musicvideos.py", line 190, in get_path_filename 'KodiId': bj['MvideoId'], NameError: global name 'bj' is not defined 08:38:57.370 T:140005322254080 NOTICE: EMBY.entrypoint.default -> path: ?mode=managelibs params: { "mode": "managelibs" }
  6. Hi Happen again Libraries not auto updating after server update to 4.0.0.0 If I restart Kodi it finds the updates and update ok.
  7. Dear Community, i am using the last Kodi Beta Version (Kodi 18 Beta 5) with the last Emby Plugin Alpha Version (3.1.32a) on a Huawei Mediapad M5 Lite. My Problem is that the Music Library is always empty. The following steps that i have already done: - Installed different Plugin Versions - Installed different Kodi Versions - Updated the database manually - Repaired the database manually - Reinstalled Kodi If i removing the "Musik" Folder from the Kodi Library via. long touching on it (Remove Library from Kodi), i can acess the Media via. a "Musik (dynamic)" folder. While there are problems with the Music Synchronizing, the Movie Synchronizing works perfect. I attached some Screenshots for describing the Problem better, hope it helps. Log: http://paste.kodi.tv/yeriluseyi Greetings, Mr. Burns
  8. Heading says it all.... "A Patch Has Been Applied" notification banner pops up on boot and doesn't go away. Win 10 / Kodi 17.6 / E4K 3.1.43a A log is attached, but this line sticks out to me: ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting zip://C%3a%5cUsers%5cKodi%5cAppData%5cRoaming%5cKodi%5cuserdata%5caddon_data%5cplugin.video.emby%5cemby%5c171076025.zip/ I just don't know what to do about it. TIA kodi.log
  9. treason

    no such table: movie

    I'm on the latest beta, and I reset my database and tried to sync and I repeativly get this crash 17:47:29.148 T:3834639088 NOTICE: EMBY.full_sync -> starting sync with [u'57703e1cea529d7d07ec197b8fb217ef', u'Boxsets:57703e1cea529d7d07ec197b8fb217ef', u'1936c337f4d60279d1f0c0ef7d365fce', u'Boxsets:1936c337f4d60279d1f0c0ef7d365fce', u'a4f992b298a695e23dd4772b5716f9df', u'Boxsets:a4f992b298a695e23dd4772b5716f9df', u'7c6b1294b30d4c722993e4036d0425ac', u'7420614390edd3b1d53096584a86cf7d', u'60c6bb241c9195d4b536e84e02b31783'] 17:47:29.196 T:3834639088 NOTICE: EMBY.helper.wrapper -> Processing Kids Movies: 57703e1cea529d7d07ec197b8fb217ef 17:47:29.599 T:3834639088 NOTICE: EMBY.database -> ERROR:: type: <class 'sqlite3.OperationalError'> value: no such table: movie 17:47:32.663 T:3834639088 NOTICE: Previous line repeats 1 times. 17:47:32.663 T:3834639088 NOTICE: EMBY.full_sync -> ERROR:: full sync exited unexpectedly 17:47:32.677 T:3834639088 NOTICE: EMBY.library -> ERROR:: no such table: movie Traceback (most recent call last): File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/library.py", line 493, in add_library FullSync(self, library_id, update=update) File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/full_sync.py", line 62, in __init__ self.start() File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/full_sync.py", line 158, in start self.process_library(library) File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/full_sync.py", line 215, in process_library media[library['CollectionType']](library) File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/wrapper.py", line 38, in wrapper result = func(self, dialog=dialog, *args, **kwargs) File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/full_sync.py", line 254, in movies obj.movie(movie, library=library) File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/wrapper.py", line 97, in wrapper return func(*args, **kwargs) File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/wrapper.py", line 110, in wrapper return func(self, item, e_item=e_item, *args, **kwargs) File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/wrapper.py", line 167, in wrapper return func(self, item, *args, **kwargs) File "/home/osmc/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.emby/emby/objects/movies.py", line 68, in movie obj['MovieId'] = self.create_entry() File "/home/osmc/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.emby/emby/objects/kodi/movies.py", line 36, in create_entry self.cursor.execute(QU.create_movie) OperationalError: no such table: movie 17:47:34.549 T:3619689200 NOTICE: EMBY.entrypoint.default -> path: ?content_type=video params: { "content_type": "video" } I'm on OSMC, Vero 4k leia, latest emby everything. Thanks
  10. 13:15:54.935 T:11988 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.ImportError'> Error Contents: No module named libraries.dateutil Traceback (most recent call last): File "C:\Users\muhul\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.emby\service.py", line 22, in <module> from resources.lib.helper.utils import copytree File "C:\Users\muhul\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.emby\resources\lib\helper\__init__.py", line 4, in <module> from utils import addon_id File "C:\Users\muhul\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.emby\resources\lib\helper\utils.py", line 20, in <module> from libraries.dateutil import tz, parser ImportError: No module named libraries.dateutil -->End of Python script error report<-- Log generated when error occurred
  11. Hello, For a while now (I believe with the beta addon - currently 3.1.31a) I can't control Kodi remotely from the Android app. It just never shows in the "play on" dropdown. I can see the devices in Emby dashboard, but not in the Android app. Anything more I can add?
  12. Hi - not sure if this is an Emby for Kodi bug, Embuary bug, or EmbyCon bug, but I noticed something strange today while navigating my library. I have a home videos & photos library set up on my server for some downloaded youtube videos for offline playback. I use embuary on Kodi RC2, and when I navigate to the home videos library shortcut on my homescreen going through emby for kodi, when viewing the videos in the 'wide' view, all of the video thumbnails show the the xxxx-landscape.jpg for each video (which is a generic file I put into each folder for each video, and isn't a thumb of the actual video), instead of the xxxx-poster.jpg for each video (which is a thumbnail of each individual video, and is auto-generated by the emby server). However, when I navigate to the the same library shortcut on my homescreen, but this time go through embycon, the video thumbnails all show the thumbnail of the actual video, which indicates to me that embuary is showing the xxxx-poster.jpg. Here is a screenshot of both views to show what I'm talking about: Emby for Kodi: https://photos.app.goo.gl/Ksu3yXVYAn9AJYa79 EmbyCon: https://photos.app.goo.gl/riQYcyVBT4qMkY5g8 Ultimately, I would like to have the emby for kodi view match up to the embycon view. I would just use embycon for this view and call it a day, but on my main box (I discovered this on my test machine), I use embycon for my daughter's emby profile so that she is able to watch her shows/movies, while at the same time keeping them separate from my wife and my shows/movies, and this library is not added to my daughter's profile. Here is a log of me navigating both views (clean install, other than installing emby for kodi, embycon, & embuary): https://paste.ubuntu.com/p/SmvH3y28cx/ Here is a screenshot of what the file structure looks like on my server: https://photos.app.goo.gl/3g3wYg8zg9stQgks9 Thanks for your help
  13. https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=337983&pid=2797559#pid2797559 and also https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=337929&pid=2797489#pid2797489 Both these posts, are reporting the following error (which is also affecting me): When I playback a movie or tv show, the external (or internal) subtitles, are auto-turned-off. They only display once I manually force them on per-playback. Setting "default for all media" in the "Video" section of the OSD, does nothing. I have 3 NVidia Shields. 2 were running RC2 and running RC3 did nothing to fix. The other NVidia Shield was running RC1 with 3.1.34a and as soon as I updated to 3.1.35a it also started getting affected by the above. Only seems to work with 3.1.34a despite the Leia version, from my testings. As soon as 3.1.35a gets installed, subtitles are auto-turned off on each playback. Not been able to memorize "set default for all media" with .35. With .34 it works as expected. I'm using Native Path and no transcoding on all 3 of the machines. Can't find any thing in the logs.
  14. I really don't have bookmarks on this specific profile but this is also the first time the plugin seems to be processing such table. What the hell? Full log attached. kodi.log
  15. Using Kodi v18 RC (both 1 and 2) with Emby for Kodi 3.1.35a. Server 3.5.3.0 Fresh install of Kodi. Just added emby addon, and select syncing the TV library, get an unexpected error on first item. Seems to be related to "ERROR:: 11 values for 12 columns" in logfile. When trying Movie library, no problem. Attached a logfile with the issue showing. No problem on previous install of Kodi v17 with emby for kodi 3.1.35a. Is it something easy I am missing possibly? kodi.error.debug.log
  16. hstamas

    Kodi not recognizing new content

    Latest beta everything. Just noticed that any newly added TV (haven't tried a movie yet) is not being picked up automatically anymore. If I do a full library sync the new shows show up. What logs do you need again? Server logs attached here. Emby logs.txt
  17. emmettf

    Initial sync Problem

    Hi. I've been using emby now for about a year on kodi (currently Leia beta 5) on Xbox without a problem. I just bought a new pc and reinstalled emby server. I installed emby again on the xbox kodi and when it starts I get a message asking if I want to resume previous sync. When I click on yes I get an error message saying something went wrong. Any help would be appreciated. Log: https://paste.kodi.tv/azavupopoz I can connect to the server and play movies when I go through the add-on. Emby v. 3.1.35a
  18. MidKnight

    Option to not update while playing

    Can we have an option that emby for kodi doesn't update while media is being played. While I'm watching something on kodi, and the plugin starts to run updates, it causes audio stuttering badly and sometimes video stutter / buffering
  19. maximilianh75

    External Subtitles not showing

    External subtitles detected but can't be open because path problem Here's the log short log.txt
  20. Hi, Since a week or so now Emby has been loading sooooo slowly (up to at least 2 minutes) on my two devices (Shield and RPi3) which results, I think, in it sometimes not even loading the subtitles correctly. Turning on/off subtitles or switching to the next one doesn't even work then and I'm forced to download new ones. I think the problem would be solved if it would load fast again, but I can't figure out what it is. Help? log.txt
  21. Evening! KODI 18, Plugin version v3.1.33a, Server 3.6.0.61. Getting the following error when attempting to play anything: 20:35:10.886 T:18446744072290584864 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.KeyError'> Error Contents: 'LocationType' Traceback (most recent call last): File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.emby.movies/default.py", line 29, in <module> Events() File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/entrypoint/default.py", line 72, in __init__ Actions(server).play(item, params.get('dbid'), playlist=params.get('playlist') == 'true') File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.emby/emby/objects/actions.py", line 58, in play source = play.select_source(play.get_sources()) File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/playutils.py", line 79, in get_sources 'Profile': self.get_device_profile() File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/helper/playutils.py", line 427, in get_device_profile if self.info['ForceTranscode'] or self.item['LocationType'] == 'Remote': KeyError: 'LocationType' -->End of Python script error report<-- Problems started either after plugin update yesterday or server update this morning Full log attached Regards Richard
  22. Gummix

    Issue with Upnext

    Hi, @@im85288 told me to ask @@Angelblue05 (i think he mean here) for help with this Issue: i tried to use your mod with the Embuary skin but it dont work. I see the popup-windows but when i click on "watch now" nothing happens and the episode ends. I use Kodi with Emby on a Libreelec (current version) system (Nuc N3700) Emby is set to Addon mode. Logfile: https://pastebin.com/5trJfvL6 Greetings
  23. Hey Still playing around with IPTV. I added a m3u tuner in Emby Server having this format: http://host:port/get.php?username=xxx&password=xxx&type=m3u_plus&output=ts In Emby Theater it works absolutely fine. Playback starts quick and in Emby Dashboard I see the content is being direct played. In Kodi, playback needs a little longer to start. Also the Emby Dashboard shows the content is being direct streamed. So I'm wondering why this happens. I know that direct streaming doesn't cost much resources, but it costs some. Kodi should be able to handle the original container, shouldn't it? @@Angelblue05 @@Luke I'll provide Server and Kodi logs via PM. Thanks! Kodi 18 Beta 3 Emby for Kodi v3.1.28 Emby Server v3.5.3.0
  24. I am getting this error when I go into all Movies using embuary ..... 10:12:21.073 T:172103787760 NOTICE: script.embuary.helper: Refreshing widgets 10:12:21.099 T:171785741552 NOTICE: CVideoPlayer::CloseFile() 10:12:21.099 T:171785741552 NOTICE: VideoPlayer: waiting for threads to exit 10:12:21.099 T:171785741552 NOTICE: VideoPlayer: finished waiting 10:12:21.099 T:171785741552 NOTICE: CVideoPlayer::CloseFile() 10:12:21.099 T:171785741552 NOTICE: VideoPlayer: waiting for threads to exit 10:12:21.099 T:171785741552 NOTICE: VideoPlayer: finished waiting 10:12:21.203 T:171850003696 NOTICE: script.embuary.helper: No inprogress movies found. 10:12:21.211 T:171850003696 NOTICE: script.embuary.helper: No inprogress episodes found. 10:12:21.833 T:171853112560 NOTICE: script.embuary.helper: No inprogress movies found. 10:12:21.841 T:171853112560 NOTICE: script.embuary.helper: No inprogress episodes found. 10:12:39.434 T:171785741552 WARNING: Trying to add unsupported control type 1 10:12:40.192 T:171851039984 WARNING: Previous line repeats 12 times. 10:12:40.192 T:171851039984 NOTICE: script.embuary.helper: No inprogress movies found. 10:12:40.836 T:171855185136 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.KeyError'> Error Contents: ('genres',) Traceback (most recent call last): File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.embuary.helper/plugin.py", line 61, in <module> Main() File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.embuary.helper/plugin.py", line 24, in __init__ self.getinfos() File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.embuary.helper/plugin.py", line 45, in getinfos plugin.get_genre() File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.embuary.helper/resources/lib/plugin_content.py", line 67, in get_genre for genre in json_query["result"]["genres"]: KeyError: ('genres',) -->End of Python script error report<-- 10:12:40.959 T:171796976880 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://script.embuary.helper/?info=getgenre&type=movie&reload=20180928171221 10:12:41.343 T:171853112560 NOTICE: script.embuary.helper: Not able to get genres 10:12:41.467 T:171796976880 ERROR: GetDirectory - Error getting library://video/emby_Favoritemovies.xml
  25. @AngelBlu05 Hi there, I think I have come across another issue since .31a. I have attached log. Not sure if anyone else has seen or reported this. I have done a quick look but did not see. Seems that on a few occasions over the past day, when selecting the next title to play, the plugin actually starts playing the previous title that was viewed. In this log, you will see that the title selected was from "The Late Show", but "Family Guy" actually started. Family Guy was the last file to play from the previous night at 22:25:12.379 20:06:51.749 T:200321815792 NOTICE: EMBY.entrypoint.default -> path: ?dbid=9699&mode=play&id=73385&filename=The+Late+Show+with+Stephen+Colbert+-+2018-10-15+-+Melissa+McCarthy%2C+Phoebe+Robinson.mkv . . . 20:06:53.201 T:200158426352 NOTICE: VideoPlayer::OpenFile: plugin://plugin.video.emby.tvshows/20522/?dbid=9693&mode=play&id=73364&filename=Family+Guy+-+S17E03+-+Pal+Stewie.mkv You will see another example last night at 22:19:28-29 when "Coronation Street" was selected, but it started playing "Sense8" (again, the previous show that was played.) It seems that if I stop it, and then try the file again, it will start the correct entry. I'm not sure what triggers this. kodi.log
×
×
  • Create New...