Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Lately I've been having a problem with MBTheater Crashing when I play Movies. It doesn't seem to happen with all movies, but with the vast majority of them, it does. So far, I haven't had any problems with TV shows for whatever reason, and everything seems to play perfectly fine in MBClassic, but with MBT I can hardly seem to get any movies to work, as soon as my intro video finished playing, I get an error saying: "Cannot play back the audio stream: the audio format is not supported" I just finished uninstalling all of my codecs, etc. (I was using Shark007), I did a fresh installation of LAV filters, as per the tutorial linked from this site, and MBC still seems to work fine, but still having the same problem with MBT not playing movies for me. I've saved my logs from the crash. I believe I started getting this error after that last 1 or 2 updates. Logs: Server Theater Crash EDIT: Also getting THIS error when playing some titles, which causes MBT to crash, and a THIS one when trying to mark certain TV episodes as watched. The latter error doesn't cause a crash, but it forces me to use the web client to mark some episodes as played.
  2. Pirlo1966

    launch error MB3 server

    I always get an error launching MB server?? Don't get it. It used to work. What goes wrong? What does the log below says? 2013-12-07 22:31:47.0563, Info, SqliteItemRepository, Opening C:\Users\HomeTheater\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\data\chapters.db 2013-12-07 22:31:47.1283, Error, App, Error launching application Waarde kan niet null zijn. Parameternaam: collection System.ArgumentNullException bij System.Collections.Concurrent.ConcurrentDictionary`2..ctor(IEnumerable`1 collection, IEqualityComparer`1 comparer) bij MediaBrowser.Server.Implementations.Drawing.ImageProcessor..ctor(ILogger logger, IServerApplicationPaths appPaths, IFileSystem fileSystem, IJsonSerializer jsonSerializer) bij MediaBrowser.ServerApplication.ApplicationHost.<RegisterResources>d__17.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- bij System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) bij System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) bij MediaBrowser.Common.Implementations.BaseApplicationHost`1.<Init>d__0.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- bij System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) bij System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) bij MediaBrowser.ServerApplication.App.<LoadApplication>d__0.MoveNext()
  3. Hi, after the last server update I can not see my metadata anymore, only "chapters" to each movie. The movie counter showed around 370 now it showing 766 :S I've added a picture to describe my problem better. (attached file) *** This happens in MBT and Web ***** Also, if I go to "collection" and choose ex "blu-ray" then all the movies are shown properly. What is wrong? **EDIT** Okey, it's looks like it something to do with the way the server handles naming. MBT should ignore the "#". MBC is working fine, and so is the WEB-version if I choose a letter from A-Z and not the first "#". (as shown in the picture) MBT is showing all the movies correctly, but i need to scroll trough all the "chapters first" before it finds the movies from A-Z. I think this is the problem, and it is now more related to MBT.
  4. When I run scan media library I get this error Unhandled exception: The specified path, file name, or both are too long. the fully qualified name must be less than 260 characters, and the directory name must be less than 248 characters I have attatched the log file unhandled_6b2010d5-8c33-4ffc-ac18-343862c0c37a.txt
  5. Hi All, I am running MB3 on a dedicated machine that runs Windows 7 x64 Ultimate SP1 which is fully patched. Only applications installed on the machine are MB3 and Google Chrome. This morning my MB3 updated to 3.0.5031.21343 and asked to restart the services. The splash screen loads saying: Loading Media Browser Server Version 3.0.5031.21343 After about 2 - 3 minutes I get an error saying: There was an error launching Media Browser: The read operation failed, see inner exception Is anybody else experiencing this issue? Is it possible to roll back to an earlier version? Edit: Nevermind, I found doing what was suggested here: http://mediabrowser.tv/community/index.php?/topic/930-server-error-version-30503121343/ fixed my problem.
×
×
  • Create New...