Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Emby Server'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Hi, I am in the process of a full library scan, and I see the following errors appear in the server logs repeatedly. System.Exception: ffprobe failed for file... streams and format are both null and [matroska,webm @ 0xebdc00] Format matroska,webm detected only with low score of 1, misdetection possible! [matroska,webm @ 0xebdc00] EBML header parsing failed : Invalid data found when processing input embyserver.txt
  2. On my Windows 10 system, the Emby Server service is interfering with VLC and MPC-HC video playback, resulting in video pixelations and audio dropouts. It concerns playback of Blu-ray, WMC recordings and Live TV (maybe also other formats, which I have not tried). I detect the interference by looking at Windows Task Manager while playing movies, and it happens every 3-4 minutes, when the Emby Server service is running / updating and going high on CPU usage (from 0% to 1-2%). If I close the Emby Server, the problem is gone. I am not quite sure when the problem has started, as
  3. Hi! I updated my Emby Server through the App Central in my NAS following your instructions (https://emby.media/asustor-server.html). Afterwards, I went to http://localhost:8096 and I indeed successfully updated from the version 4.4.3.84 to the 4.5.2.0. However, when I triy to access my emby server on my LG Smart TV it gives me the following error "Connection Failure: We're unable to connect to the selected server right now. Please ensure it is running and try again". Whenever I access the http://localhost:8096 in Chrome it enters without a problem and it says emby web is 4.5.2.0 (see
  4. Hello everyone I just migrated my Emby server to some new hardware (on the 02.10.2020) and the new installation seems to have an issue with the Chromecast, as I can connect to it but once I hit play it just stands there loading and nothing happens. I've tested everything I could think of.. local and remote Chromecast, different versions of Chromecast, different types of media, I even moved my Emby server between different OS's (tried Windows Server 2016, 2019 and Ubuntu) and it never works. Everything else is working correctly. The server does not have a custom certificate insta
  5. Netfool

    Can't see Task Triggers

    This is Emby Server on Ubuntu X64 18.04 LTS. When I click on the setting gear and then select Scheduled tasks I get the Scheduled Tasks list, however when I click on a task I get the + button and a spinner that never stops (and least not in the first 15 minutes). I get the add trigger dialog and it appears to function normally except that after clicking the add button there is no indication that the trigger was added. Manually triggering a scheduled tasks appears to function normally. Log attached. (There's not a 15 wait in this one. Let me know if it would help). embyserver.txt
  6. I followed the instructions below. 1. run package center. 2. add https://synology.emby.media in package sources 3. select "Any Publisher" After completing the setup, I went to the Community tab and couldn't find the emby server package. Please tell me what to do. I use DS920+ and DSM version is DSM 6.2.3-25426 thank you.
  7. rtfmoz

    Conversion settings

    Hi all, I am converting some SD quality AVI files to TV format at 1.5MB/s. However these are coming out 100MB larger. So 366MB->491MB. Can I get some help with the settings for the following... H.264 encoded MKV Files SD 480p ~350MB HD 720p ~ 1 GB FHD 1080p ~ 2-3 GB Appreciated.
  8. Over the past month I've been getting numerous error alerts on my server Dashboard that lead me to believe that some of my Emby settings or system files have been corrupted. Is there a way of doing a repair of Emby server software without starting from scratch and losing existing settings? I've thought about downloading the latest version installer and running it, but am extremely reluctant to do this if there's an easier solution. Hope someone can help with this problem. Here are two examples of the alerts: Check for application updates failed. Could not find a part of the path 'K:\Em
  9. I'm looking for a way to select songs from my Emby Server using voice commands on a Google Home device such as the Google Home Mini or the Google Nest. I want to play the music directly on the Google Home device that issues the voice command, rather than routing it to my phone or a DLNA-compatible "player." However, there doesn't seem to be an option to simply play the selected music directly on the Google Home device's speaker. Am I overlooking something? I have successfully installed and configured the Emby for Android app and linked it to my Emby Server using Emby Connect. I can start
  10. So I recently bought a Late 2018 Mac Mini off eBay that I just turned into a media server using Emby and I set things up (i.e. Server Settings, Media Directory Paths, Media Libraries, etc) for the TV Shows and Movies as well as Anime and Anime Movies all on separate 2TB External Drives and my Movies (Blu-Ray) that I'm using MakeMKV to rip them is set to a WD 5TB External HDD. So when I set the directory for these movies to the 5TB Drive and play these movies on my TCL Roku 4K HDR TV in the EMBY TV App I get a "Retrieving" loading come up and it "retrieves" multiple time eventually giving back
  11. Hi Emby Team I have a weird problem. I noticed that yesterday by Emby Server was upgraded to v4.4.1.0 at around 12pm (see screenshots) and I lost all my artwork (see screenshots) and my Library Update (scan library) has been running for around 12 hours and hardly moved. The library scan is ticking over like "90.7%" - then 30 minutes goes by and the reads "90.8%" etc The server was working perfectly until this update. See the screen shot (file 3) where I lost all my library details. Can anyone please help? Thanks Rob
  12. Hi All, I'm running into an issue, and know I'm doing something stupid, but just can't figure it out. I recently upgraded the hardware on my Emby Server, including a new network adaptor. Since doing this, when I start Emby Server and try to launch Emby in a browser, I'm receiving the following error: This site can’t be reachedlocalhost refused to connect. ERR_CONNECTION_REFUSED I'm attempting to open the standard localhost Emby link: http://localhost:8096/web/index.html#!/dashboard Emby has worked for years without issue, so suspect it's something I've done as part of the ha
  13. Hi to everyone. I moved my media to a new server and i followed the migration guide linked on github. On my old server was running emby 4.3.1.0, the same that i installed on the new one. I made a manual backup and it was all ok until i tried to restore the usaerdatas table from the old library db to the new one. The problem is that the old db has more columns that the new one in the userdatas table (14 vs 12) There is a way to fix this problem? Thanks in advance for your answers. @@Happy2Play @@arrbee99 @@chef
  14. Hi all, I am having an issue whereby I am unable to connect to my Emby Server remotely when using a domain. I have a SSL certificate that is correctly associated with the domain and works as it should. I have port forward setup on my router, and as a test I have used the external IP of my router as the external domain and this worked correctly and allowed me to access remotely. I've taken a log to show that it accepts the connection via the external IP as the external domain. If you require any further information please let me know. Thanks, Michael
  15. Hallo, ich habe auf 4.3.1.0 unter Ubuntu neu installiert. Nun habe ich folgendes Problem: Ich muss den Emby Server jedesmal nach einer Serien Episode neu starten, da die nächste Episode zwar angezeigt wird, aber nach dem "anklicken" kurz der Bildschirm aufblinkt und genau das gleiche Bild erschein. Nach "Neustart" des Emby-Servers kann ich die nächste Episode aufrufen. Dies tritt bei allen Serien auf!!! Emby Server: Ubuntu 18.04.3 LTS Emby 4.3.1.0 Client: Raspi 4 LibreElec 9.2.0 Skin Embuary
  16. Hi all, Let me start off by saying I am glad to be done with Plex and Emby feels MUCH more consistent if not a little quirky so I bought a lifetime preimer pass, love it. So I'm stoked to be using emby. I started using emby in a VM but noticed my disk ops were bottle-necking emby so I installed Emby on a dedicated machine with the following specs: Intel Core i7-4770K 16GB DDR3 Ram Drives: OS Drive 128GB SSD, DVR Drive 1TB 7200RPM HDD, Media Drive 3TB 7200RPM NAS HDD Operating System: Window 10 Pro Build 1909 Patched all the way up HD Home Run PRIME TV Tuner while up front everything will
  17. hi my server in windows can't update plugins! it shows me emby updates without any problems. I have to update DLNA plugin from 1.0.31 to 1.0.33 manually. connected with a vpn, but problem is still alive! restarted emby and PC but doesn't work logs.zip
  18. Okay I am new to this and was told to purchase the emby premiere at $5 per month to access VOD on my 2 firesticks at home. I can not access the emby dashboard, i have the emby application on my iphone. Where do I locate the server? Is this something I need to do on my desktop HP computer or can I do it from my iphone. Where do I enter in the registry key? HELP!! Not that tech savvy.
  19. Hi! This is my first post to this blog - so please tolerate "stupid questions" as I'm neither familiar with this blog nor am I a native english speaker. The problem I'm facing: I'm storing movies on a NAS in my private network at home. By running Emby server 3.2.36.0 on a Windos 7 PC I created many collections and spent ours and ours in creating cover-art and other informations as a lot of the movies are documentaries and other stuff that is not "auto identified" by emby. Later I decided to change the PC to another one running Windows 10 and I installed emby in a much newer version
  20. Hallo, ich habe auf meiner NAS Terramaster F2-210 den Emby Server Version 4.1.0.26 installiert (das ist die aktuellste Version, die mir dort zum Installieren angeboten wird). Nach dem Installieren habe ich den Emby Server aktiviert. Greife ich aber mit anderen Geräten (Smartphone, Tablet) auf den Emby Server zu, habe ich kurzzeitig Zugriff. Dann schließt sich aber der Server selbstständig. Im Desktop-TOS akitviere ich ihn wieder. Das Spiel kann ich stundenlang so machen. Kann ich das Problem lösen? Für meine NAS scheint es die aktualisierte Version nicht zu geben? Schöne Grüße
  21. Hello: Emby Setup: >> I am using Emby Server with Kodi Leia 18.3. Issue/experience: >> When I add TV Shows to Emby Server (and tag them as TV Shows) all of my files are renamed with a "SxxExx" prefix convention. Emby Server also attempts to regroup my files by adding season folders/containers on the server. The naming convention and grouping structure then passes on to Kodi as is expected. >>What I would like is for my TV Show folder structure and file naming convention to remain the same as it is on my hard drive (unmodified), is there a way to do this? If n
  22. Hello Everyone, Back here with a simple issue, not sure if it was intentional or not, but when I am watching live TV, the option to record is no longer there. I have to back out of the show and click record from the guide. I have attached my server log and two screenshots. one of the screenshots is showing that I can record from the guide, the other is from live tv view and there no longer being an option to record. Guide View Live TV View emby-server-log.rtf
  23. CarlosLima

    4K videos in .strm files

    Hi everyone, I use only .strm files and everything works fine, so the files that are in the cloud are all .mp4 with AAC 2ch audio. Nothing to complain about. Among the files, I have since DVDScreen, 480p, 702p and 1080p and all of them play on clients. Now I intend to also have a 4K file and would like to know if the .strm will be played on the clients, stating that I turn off all transcoding options while keeping direct playback on. Thanks for any info.
  24. Okay, so before I used to use a Roku Ultimate TV box, which the Emby App and the windows Emby Server worked flawlessly, and emby server connects easily with both the iOS and Android smartphone apps, but recently we purchased an Amazon 4K FireTV Stick because they were on sale, and despite it having obvious advantages over Roku, the first time I tried connecting emby server to emby for firetv it drove me mad. I don't have enough know how to install root and ca certificates onto the FireTV, so after what seemed like 50 times of trying to use Emby Connect and manually typing the IP and port in, s
  25. Hi, I have been using emby now for almost a year with no issue, this morning when i went to load content on my Roku showed: connection failed: Connection refused So i logged into the windows machine running the server and attempted to load the server GUI from the tray and received the following error localhost refused to connect. ERR_CONNECTION_REFUSED I have attempted multiple server reboots and restarting the emby server. I have also tried removing the system.dll from the emby folder and then restarting the server, this actually brings up the gui with the start up wizard bu
×
×
  • Create New...