Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'EMBY'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. furbalicious999

    Plex finds Movie Emby doesnt, why?

    Hiya Just testing out Emby and have a weird issue. Plex (my original media server) found a new movie added straight away, to my surprise it even got the correct artwork with no assistance. Emby fails to even acknowledge the file exists and I have no idea why. Can anyone offer any tips pls? Thx
  2. LeShaque

    New Emby for Kodi (beta) missing views

    Hello, I updated my Emby for Kodi Addon using the beta repository, as instructed in another thread here. I notice that special views for libraries set as “TV show” type have disappeared. I am talking about Next Episode, In progress shows, In progress episodes, ...etc. Is there any way to get these back? If this is a change rather than a bug, is it permanent? The ones for movie type libraries still exist.
  3. After upgrade to Emby 4.1.0.1 & Kodi 18RC52, self-made EMBY video & photo libraries are not showing up under Kodi v18RC52 'Video' but 'Pictures'. In earlier versions of Kodi/Emby, this showed up under 'video' as Emby Libraries and could be navigated as thus. Versions: - Emby v4.1.0.1 - Companion: v2.0.9.0 - Emby for Kodi v3.1.44a - Kodi 18RC52 with the default skin Estuary Question: how can I fix this in Kodi without having to change anything in Emby, or has this to do with the Emby for Kodi 3.1.44a development/bugs, I prefer that these libraries are available again in the main menu or within de menu item: Emby: how should I do that? Thanks & best regards, Peter
  4. lardners

    Emby For Kodi

    My Emby server was upgraded to 4.0 and it has messed up Kodi. TV shows have disappeared from Kodi. Every time I start Kodi, an Emby for Kodi sign in screen appears. Movies I added last year are appearing under recently added movies. How do I fix this?
  5. hey all, thx for reading. i have freenas jail running emby server 4.0.0.2, and has been running somewhat happily for some time. im running out of room on the freenas and also have no spare sata connector on the mb, so, i used the hdds from my older nas setup, and booted up another nix type nas OS to use the extra sata and storage. here is my current problem, emby under freenas(freebsd) cannot access the smb or nfs shares unless they seem to be exposed to the current jail. For the love of god, ive tried setting up mount and mount_smbfs, but say "not permitted" emby to use smb or nfs share on another pc is what im basically asking. many thx in advance, D
  6. Hi guys, I've got a problem. My server (Synology) auto updated to 4.0.0.2 and my Kodi clients stopped to work. In this forum i saw that the stable 3.0.34 is not working with this server version so i updated to beta 3.1.44a, now Emby works fine again. Server: 4.0.0.2 (Synology) Client: 3.1.44a (Emby for Kodi) Problem: IPTV Simple Client is not working anymore. Streams sometimes don't start and if they do, after reboot, they run about 3-10 minutes before the whole system freezes. Only power switch helps to restart. First steps: I could reproduce the fail, if i deactivate emby addon, the stream instantly start to work again. Test this for about 2 hours, no fail, no freeze. 01:36:32.160 T:1180685216 NOTICE: CVideoPlayerAudio::Process - stream stalled that's the last log i get before freezing/rebooting if i tail -f the .kodi/temp/kodi.log Please help, i switched my whole entertainment system to emby since i read about it in christmas holidays and it would be very nice when i can use it again. Thanks in advance! Greetz pand0ra kodi.old.log
  7. MrGrymReaper

    Portable Version Of 4.0.0

    Hi, Please will 4.0.0 or higher still have the portable version or has the setup tool gained the ability for the user to specify the location? As I utilise limited privilege accounts for running services to restrict damage possibilities. With the server (or setup) binding to an Admin privileges account. It means that hack attempt attacks attempts will have more damage possibilities. But with where I install Emby it is still able to do its job without needing complete access to the system. Thank you for time and attention in this matter. Kind Regards, MrGrymReaper
  8. Hello, Looking for someone that can help me set up nitro tv with emby. what is occurring are my channels are being listed, but not playing. Guide seems to show channels but i am not sure its 100% accurate. no detailed information is appearing. looking for someone to assist step by step. thanks
  9. ZiemaF

    OMV DOCKER EMBY problem with VAAPI

    Hi, I can not run VAAPI on my server. My server is on an i5-8600K processor, OMV 0.4 4.1.17-1 installed. EMBY is placed on DOCKER EMBY works great except for VAAPI. Please help me how to run it. ffmpeg-transcode.txt embyserver.txt
  10. Hello, I'm a longtime Plex user wanting to move to Emby. The other night I downloaded Emby server on my computer (Linux Mint), uploaded all of my content from dual 8TB External HD's and added my nephew as a user to test out the remote access function...everything worked great with no problems!! The next day, I turned on my VPN (NordVPN, which does kick me off of the servers until I disconnect it), downloaded some content and that night, Emby worked inside my house but no longer worked remotely for me or my nephew. On Plex you can see if the remote access is red or green but cant fint that function on Emby. Anyway, When we try to connect to emby remotely outside of my house we get "We're unable to connect to the selected server right now. Please ensure it is running and try again" I have restarted the Emby server, restarted the router, restarted the computer, deleted and added my nephew and added him as a user again. Is there a setting i'm missing somewhere? Why would everything work perfect the first night and not work remotely after that?
  11. KillyKillKill

    Dynamic Folder Images

    Hi! I have just recently this month made the leap from Plex to Emby, and it has been a breeze. I've been very impressed! The whole thing works like a charm, and is beautiful to boot! Except for one glaring exception: these auto-generated dynamic folder images. I'm sure for some people they look great, but to me it's sort of tacky and out-dated looking. Is there a simple way to turn these off? I've tried simply deleting them, and it looks great for a time, but eventually they just reappear again. I've combed through a few other posts on this issue, and haven't found a simple way to turn them off, only real suggestion was to make and upload my own image files, which seems cumbersome and unnecessary, but if that's what it iz, then I guess it iz what it iz. Just curious! Thanks in advance. KillyKill my ideal emby server look (before the dynamic folders spring back):
  12. ocsurf74

    Alexa can't reach Emby Server

    New user here and I'm trying to set up Alexa. I've set up Emby Connect and the Alexa skill and when I ask to open or play Emby it can't connect or find server. I'm running Windows and the latest updates have been done.
  13. milkjunkie90

    Do I need a VPN

    Hi I have a collection of movies on my hard drive and i am running the Emby add on inside Kodi on my Windows PC to catalog and stream them to my other devices throughout the house. I am not using any internet streaming services like IPTV or anything like that. I am just wondering if i need to be running a VPN or not. I have a Private internet Access subscription but I don't have it running 24/7. Should I have?
  14. davoperez1

    Tarda mucho sync google drive a emby?

    Hola que tal, despues de casi un dia de espera para que apareciera mi cuenta de google drive en emby, ahora que quiero agregarla para que pueda sincronisar mis carpetas de ella, se la pasa pensando como en las siguientes imagenes, y asi lleva unas 6 horas, ya lo actualize dos veces y realize nuevamente y me sigue haciendo lo mismo, cuanto tarda normalmente? 1 dia? 2 dias?
  15. Hello I'm new to emby, looks like a good software. I was a plex user for a long time and I jumped ship because of this having to login fiasco. This maybe far fetched but I am curious to comments. I have plex and emby working right now and I am wondering if there is a way to share or move the preferences from the plex DB. What I mean is the prefs that plex keeps to know what I have watched and not watched. Having a big media folder it would be cool to be able to move these preferences. any thoughts?
  16. Hi, First of all, I tried using newest Beta and newest Release. I've added a new Music library with 3 FLAC songs to Emby and refreshed the library multiple times. Now, it shows me all songs correctly. Well almost, see yourself: The third song, which I'm playing right now has the Artist tag "SYML; Lily Kershaw". It shows correctly on bottom, so where it shows what I'm playing. But on the Songs Overview it just shows "SYML". So that's the first problem. Now, when I click at the artist at bottom left, it opens the "SYML" artist overview. But never the artist overview of the other artist, it just doesn't exist. And yes, Emby recognizes her as an artist, see here: I also want to add that you can't open the specific artist Overview from the Artists tab, just from songs. And now comes the biggest problem. The SYML artist overview, which is the only one which exists, looks like this: I don't think it should be completely empty... Oh and I tried setting it up multiple times, and the first time I did it with Emby, it wasn't empty. But it put every single song from SYML into a single album, even though they all have different album tags. Here's the metadata of one file: It is correctly set in the metadata manager btw. I wanna swich from Plex to Emby because Plex doesn't support multiple Artists, but apparently Emby does. Developers here don't seem to be so ignorant to user feedback like Plex is, so I'm asking here if you could do anything about this problem. I've added the server log file if it helps. Thanks a lot! embyserver.txt
  17. marauder

    Auto Organize Help

    I'm trying to setup auto organize on my Movies folder. I can't seem to get it to work. My movies download to the temp location: /Media/TempData/TempMovies I want them to be moved to /Media/Movies/ I've told it to create a subfolder per movie and gave it the pattern(%mn (%my) as well as the movie file pattern(%mn.%ext) and tell it to move and delete empty folders. When I run organize it fails for every movie in the folder. It always has the same error : Unable to find movie in library matching name For example: I have /Media/TempData/TempMovies# ls Raiders.of.the.Lost.Ark.1981.720p.BluRay.DD5.1.x264-EbP/ Raiders.of.the.Lost.Ark.1981.720p.BluRay.DD5.1.x264-EbP.mkv Raiders.of.the.Lost.Ark.1981.720p.BluRay.DD5.1.x264-EbP.nfo /Media/TempData/TempMovies# I get the error Unable to find movie in library matching name Raiders.of.the.Lost.Ark I've even tried creating the folder path in the destination and still doesn't work. What am i Missing?
  18. sampsonight

    Mycroft Emby Skill

    Hello! Not sure if this is considered a tool per say. But I've written a skill for Mycroft (open source voice assistant) that allows a person to play music from your Emby Server. For example, after this skill is installed you can say 'Hey Mycroft, Play Thrice from Emby'. Its in its infancy now and only plays instant mixes based on the artist/album/song requested. Currently its in review by the Mycroft Skills team and requires additional vetting before it can be submitted. If anyone has a Mycroft device (you can also install on a linux desktop) please take a look and provide feedback: https://community.mycroft.ai/t/testing-and-feedback-for-emby-skill/4672 In addition feedback is also welcome via this post and github directly in the form of issues or feature requests. https://github.com/rickyphewitt/emby-skill Installing and configuring the skill: Install via msm: msm install https://github.com/rickyphewitt/emby-skill Custom skill install option at home.mycroft.ai Connect to your Emby server The Host, port, username and password must be input at Mycroft.ai in the skills configuration section. Unless you’ve configured your Emby server to be available over the internet the Mycroft device and the Emby Server should be on the same network Note: If you do not use a password to access Emby, leave the password field blank. Authentication of skill does not use Emby Connect. Any feedback is greatly appreciated
  19. Brandon4466

    Emby on Discord!

    Hello, everyone! My name is Brandon and I run the Emby Reddit over at http://www.reddit.com/r/Emby ! We also have a Discord that is dedicated to Emby and it's open to anyone! I want to invite all of you! Here is the link: http://discord.gg/A4Qf7z6 Come stop by and say hi, we are all really nice! If you need help with something or just want to show off your setup, we are all here! Thanks and we'll talk to you soon! - Brandon http://www.reddit.com/r/Emby http://discord.gg/A4Qf7z6
  20. Hola Buenos dias,soy Jununo y soy nuevo en el mundo de Emby,procedo del Plex aunque desde que he descubierto Emby estoy encantado con el programa. Actualmente tengo puesto el ordenador para que entre en suspension o reposo al de 2 horas de inactividad.Con lo cual si estoy viendo algo en la TV al de 2 horas el ordenador(servidor emby) se apaga y se detiene la reproduccion. Hay alguna opcion para evitar que Emby no deje entrar en suspension al ordenador si se esta reproduciendo algo? He mirados todos los apartados de las opciones del servidor y no veo nada. Un saludo.
  21. I noticed Emby Server is not recognizing the 'Forced' flag for internal subtitles in a MP4 container. Here is an example, you can see from Subler that Track 5 is subtitles and they are checked as 'Forced'. However in Emby Server it is showing the subtitles as "No" for Forced.
  22. StephenMcSweeney

    Emby Server setup on Nvidia Shield

    Hi there, I'm trying to setup the Emby Server for my media library, using a Nvidia Shield as both the server and client app. I've installed the beta Server app on the Shield, and I can connect to http://app.emby.media/ using my macbook which sees the server on the Shield, and this is where i'm trying to add a new media library path, which isn't working. I'm using an external WD Elements drive on my Shield (setup as external storage) where all my media is located. The external drive is shared on my network through the Shield, and I can connect to it fine through my macbook (which is how I transfer files to it) When adding the new library, I'm not sure what to select as the file path (the search function doesn't find the folder where my media is located on the external drive) and when I try to add the path manually, I get an error message: "There was an error adding the media path. Please ensure the path is valid and the Emby Server process has access to that location." /Elements/NVIDIA_SHIELD/Media Server is the general file path for my media, so i'm not sure where i'm going wrong? Any help much appreciated.
  23. Hope someone is able to help out on this one I might have missed some important information about changes to the config. since i am not able to find anywhere to add the user credentials for use with Direct Path in Kodi. My Embycon does still have the feature. and i could see if i assign the share everybody or guest permission everything works fine. I have tried to read the first 4 pages in the community and look through wikis and installations guides, that all point to the old 1.03 version that have credentials in the config. Do any know if this is caused by its still in Beta?
  24. Jucgshu

    Emby for Kodi translations

    Going through this topic, I discovered that a Transifex project page had been setup to translate Emby for Kody. I added a first version of the French translation, but maybe not everyone knows about this translation project. I hope Angelblue05 will agree on advertizing this translation project: https://www.transifex.com/emby-for-kodi/emby-for-kodi/dashboard/ Also Angelblue05, I cannot find a proper forum topic to thank you for your work, so here it is: many thanks mate, and grats on your work around Emby & Kody. ;-) -j
  25. Hi all, I have read that Emby supports Hauppauge tuners, but my HVR-930C UDB device is not seen by Emby It works when Hauppauge's own WinTV program tries to access it. What am I doing wrong (WinTV is not running when scanning for devices with Emby). When selecting Hauppauge, and click "Detect my devices", it finds a HD Homerun I have on my LAN. Hope someone can help.
×
×
  • Create New...