Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'DTS'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. ajplante

    Passthrough Audio

    So I have mediabrowser for Android running on an Intel HTPC running Android X86 4.4. I cannot play videos with HLS enabled due to the lack of OpenGL ES support in the build I am using. My question is, if and when I get HLS working will it allow audio to be pass through to my receiver that is currently working fine for stereo audio via IEC958? If the lack of HLS support is not my issue do you know what is?
  2. Latchmor

    DTS Audio Sync

    Hi, anyone else experienced this? Bluray ripped to Mkv and DTS audio is copied. Played the file a few times bitstreaming audio to my soundbar and audio was out of sync. Opened up LAV and adjusted audio delay (-300ms) and got it synced up. Put LAV back to no delay and switched off soundbar to see what TV speakers would do. Audio is perfect through TV. Switched soundbar back on and now it's perfect without touching LAV Can the audio over HDMI get out of sync which needs a restart of you receiver/soundbar to sort it out? I'm happy I know how to fix it, it's just a wee bit weird! Cheers Latchmor
  3. hedgehogg

    .WAV Music invisible

    Since the new look I can't get to my dts music on the server. I imagine it's driven by Tags but as my DTS Music collection is .wav there is no tags. Can a view by folder link be created?
  4. Hello, is the web client capable of playing DD, DTS? my receiver is only getting stereo while playing on the same machine as the server using hdmi. Can't find any settings to change it. thanks
×
×
  • Create New...